Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Καθαρίστηκε το διώροφο σπίτι στην οδό Ερεχθείου

Καθαρίστηκε το διώροφο σπίτι στην οδό Ερεχθείου

Η μονοκατοικία που βρίσκεται στην οδό Ερεχθείου και Μάνης είχε προκαλέσει ανησυχίες στους περιοίκους.

Στο σπίτι κατοικούν δύο αδέλφια και όπως ανέφεραν οι γείτονες, το σπίτι ήταν πολύ βρώμικο με αποτέλεσμα να αποτελεί μία υγειονομική βόμβα.

Οι γείτονες έχοντας εξαντλήσει όλα τα μέσα, απευθύνθηκαν στον δήμο Αλίμου και κατόπιν εντολής εισαγγελέα, 10 υπάλληλοι του δήμου κατάφεραν να μπουν χθες στο σπίτι προκειμένου να το καθαρίσουν.

Οι υπάλληλοι καθαριότητας φόρεσαν ειδικές στολές, καθώς ο χώρος ήταν γεμάτος σκουπίδια και περιττώματα. Τα δύο αδέλφια μεταφέρθηκαν για εξετάσεις στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.

Ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Αντωνάκης μιλώντας στο Alimos Online δήλωσε: «Ήταν αίτημα των κατοίκων της περιοχής καθώς είχε αρχίσει να μυρίζει πολύ όλο το τετράγωνο. Ανοίξαμε την πόρτα με τη βοήθεια κλειδαρά και με παρουσία  εισαγγελέα, της αστυνομίας αλλά και της υγειονομικής υπηρεσίας. Αντικρύσαμε ένα θέαμα χωρίς προηγούμενο. Το σπίτι ήταν γεμάτο βρωμιές, ακαθαρσίες, σάπια φαγητά και βρώμικα έπιπλα. Χρειάστηκαν δύο ημέρες για να μπορέσουμε να το καθαρίσουμε όλο. Επίσης, κλαδέψαμε περιμετρικά τον κήπο . Ελπίζω οι άνθρωποι να βρουν την κατάλληλη φροντίδα που τους χρειάζεται».