Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ασφαλίστε το κατοικίδιο σας και νιώστε σιγουριά για ό,τι συμβεί

Ασφαλίστε το κατοικίδιο σας και νιώστε σιγουριά για ό,τι συμβεί

Τα κατοικίδια βελτιώνουν τη ζωή πολλών ανθρώπων.

Σύμφωνα με μια έρευνα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κατασκευαστών Τροφίμων για Ζώα Συντροφιάς (FEDIAF) το 2022, υπήρχαν 340 εκατομμύρια κατοικίδια στην Ευρώπη. Τα περισσότεροι από αυτά ήταν γάτες (127 εκατομμύρια), ενώ ακολουθούσαν οι σκύλοι με 104 εκατομμύρια. Σε αντίθεση, τα πουλιά (53 εκατομμύρια), τα μικρά ζώα (29 εκατομμύρια) και τα ψάρια (22 εκατομμύρια) ήταν λιγότερο δημοφιλή.

Τα τελευταία χρόνια η ασφάλιση του κατοικιδίου γίνεται όλο ένα και πιο δημοφιλής και υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι γι' αυτό. Ειδικά με την αύξηση των κτηνιατρικών εξόδων, η ασφάλεια υγείας κατοικίδιων είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για σκύλους και γάτες. Προστατεύει του κηδεμόνες από απρόοπτα και από υψηλά χειρουργικά έξοδα που μπορεί να ξεπεράσουν εύκολα τον προϋπολογισμό τους.

Στα πρώτα χρόνια, είναι πιθανό να επισκεπτόμαστε σπάνια τον κτηνίατρο, μόνο για τακτικές εξετάσεις και εμβολιασμούς. Ωστόσο, ο κίνδυνος ασθενειών αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Τα γηραιότερα κατοικίδια συνήθως χρειάζονται ακριβή ιατρική περίθαλψη. Εάν ο τετράποδος φίλος σας ζήσει περισσότερα χρόνια από τον μέσο όρο, τότε σίγουρα θα βοηθήσει μακροπρόθεσμα η ασφάλεια υγείας.

H ασφάλεια κατοικιδίου περιλαμβάνει κάλυψη για ιατρικές δαπάνες λόγω ασθένειας ή τραυματισμού τους, απώλεια ζωής τους, αστική ευθύνη και νομική κάλυψη σε περίπτωση που το κατοικίδιο τους προκαλέσει ζημιά σε περιουσία ή τραυματίσει κάποιο άλλο ζώο ή άνθρωπο, καθώς και άλλες παροχές, ανάλογα με την πολιτική ασφάλισης της κάθε εταιρείας.

Η ασφάλιση κατοικιδίων μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη, καθώς προσφέρει στους κηδεμόνες την ηρεμία ότι θα μπορούν να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό προκύψει με τα κατοικίδιά τους, χωρίς να ανησυχούν για το οικονομικό κόστος.

Στην EGP Insurance μπορείτε να βρείτε πακέτα ασφάλισης κατοικίδιου από 7 ευρώ το μήνα.


EGP Insurance by ΠΑΡΟΝ

Θεσσαλίας 48 και Ελευθ. Βενιζέλου, Άλιμος

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 970 0950

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.paron.com.gr