Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

9ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου: Μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή για το τέλος της σχολικής χρονιάς

9ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου: Μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή για το τέλος της σχολικής χρονιάς

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου διοργανώνει την ετήσια καλοκαιρινή γιορτή με τίτλο "Summer School Ending Party".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 17:00 και υπόσχεται να προσφέρει μια ποικιλία δραστηριοτήτων και διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους, κλείνοντας τη σχολική χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.

Το πρόγραμμα της γιορτής είναι πλούσιο και ενδιαφέρον. Στις 17:30, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επίδειξη Krav Maga, μοντέρνους χορούς, και παραμύθια με τραγούδια από τη σχολική μπάντα. Επίσης, θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση "Χωρίς τον σκηνοθέτη", η οποία σίγουρα θα ενθουσιάσει το κοινό.

Στις 19:30, το πάρτι θα κορυφωθεί με τη μουσική του DJ, δημιουργώντας την ιδανική ατμόσφαιρα για χορό και διασκέδαση.

Παράλληλα, στην αίθουσα εκδηλώσεων θα φιλοξενείται έκθεση με δημιουργίες των μαθητών από το εργαστήριο εικαστικών του συλλόγου. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα έργα των παιδιών και να αναγνωρίσουν τις καλλιτεχνικές τους προσπάθειες.

Η είσοδος στο πάρτι είναι ελεύθερη και θα διατεθούν αναμνηστικά δώρα στους μαθητές της ΣΤ' τάξης, ως αναγνώριση της προσπάθειάς τους κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Για το τέλος της βραδιάς, θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα, προσφέροντας έτσι την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να κερδίσουν διάφορα βραβεία και να αποχαιρετήσουν τη σχολική χρονιά με ένα χαμόγελο.