Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Summer Camp 2024 από το Ελληνοβρετανικό Νηπιαγωγείο LSC

Summer Camp 2024 από το Ελληνοβρετανικό Νηπιαγωγείο LSC

Το θερινό πρόγραμμα του Little Scholars Center (LSC) ανοίγει τις πύλες του για παιδιά ηλικίας 3 έως 6 ετών, προσφέροντας ένα μοναδικό δίγλωσσο περιβάλλον γεμάτο μάθηση και διασκέδαση.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 17 Ιουνίου έως τις 31 Ιουλίου και θα λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 7:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα, με ώρα προσέλευσης από τις 7:00 έως τις 9:30.

Το πρόγραμμα LSC είναι σχεδιασμένο για να βοηθήσει τα παιδιά να εξοικειωθούν με την αγγλική γλώσσα μέσα από βιωματικές δραστηριότητες, σε ένα περιβάλλον όπου οι παιδαγωγοί είναι native speakers. Μέσα από το παιχνίδι και την αλληλεπίδραση, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα ενδιαφέροντά τους, να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να δημιουργήσουν νέες φιλίες.

Το θερινό πρόγραμμα προσφέρει πλήρη διατροφή, εξασφαλίζοντας ότι τα παιδιά λαμβάνουν την κατάλληλη διατροφή καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι δραστηριότητες του προγράμματος περιλαμβάνουν παιχνίδια, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, αθλήματα και πολλές άλλες εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των παιδιών αυτής της ηλικίας.

Για τη διευκόλυνση των γονέων, το πρόγραμμα προσφέρει και τη χρήση σχολικού λεωφορείου, εξασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή μεταφορά των παιδιών προς και από το χώρο του camp.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να κλείσουν ραντεβού για περισσότερες πληροφορίες μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 210 9840004 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το LSC βρίσκεται στη διεύθυνση Θεομήτορος & 17ης Νοεμβρίου 55 στον Άλιμο, πλησίον της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Νοτίου Τομέα Αθηνών. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.lsc.edu.gr.