Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Απόψε η επίσημη πρεμιέρα του «Cine Άλιμος» παρουσία της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και της Εύας Νάθενα

Απόψε η επίσημη πρεμιέρα του «Cine Άλιμος» παρουσία της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη και της Εύας Νάθενα

Ο Θερινός Κινηματογράφος του Δήμου Αλίμου «Cine Άλιμος» ξεκίνησε τη λειτουργία του για ένατη χρονιά το περασμένο Σάββατο.

Απόψε στις 21:15 θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα με τη δραματική ταινία «ΦΟΝΙΣΣΑ» της Εύας Νάθενα.

Η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και η σκηνοθέτης Εύα Νάθενα θα παρευρεθούν στην επίσημη πρεμιέρα του «Cine Άλιμος» και θα συζητήσουν με το κοινό.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν: Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μαρία Πρωτόπαππα, Μαρία Σκουλά, Γιάννης Τσορτέκης, Μιχάλης Οικονόμου, Έλενα Τοπαλίδου κ.ά.

«Όταν ήτο παιδίσκη, υπηρέτει τους γονείς της. Όταν υπανδρεύθη, έγινε σκλάβα του συζύγου της – και όμως, ως εκ του χαρακτήρος της και της αδυναμίας εκείνου, ήτο συγχρόνως και κηδεμών αυτού… όταν απέκτησε τέκνα, έγινε δούλα των τέκνων της… όταν τα τέκνα της απέκτησαν τέκνα, έγινε πάλιν δουλεύτρια των εγγόνων της».

Η Χαδούλα, η Φραγκογιαννού, στην έβδομη δεκαετία της ζωής της κι ενώ αναλογίζεται το παρελθόν της, πνίγει δύο μικρά κοριτσάκια θέλοντας να τα απαλλάξει από τα μελλοντικά
βάσανά τους…

Η αριστουργηματική νουβέλα του Παπαδιαμάντη διασκευάζεται σε σενάριο της Κατερίνας Μπέη. Υποβλητική ατμόσφαιρα, συγκροτημένη σκηνοθεσία και μια πληθωρική ερμηνεία από την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

Έξι βραβεία στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, ανάμεσά τους αυτά του κοινού και των διεθνών κριτικών.

 

Cine Άλιμος: Παραλία Αλίμου

Λεωφ. Ποσειδώνος 43 & Καλαμακίου (Στάση Τραμ Καλαμάκι)

Τηλ. 2109839882