Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Δήμος Αλίμου: Τα θέματα που θα συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης

Δήμος Αλίμου: Τα θέματα που θα συζητηθούν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης

Την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί η 6η δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλίμου.

Η συνεδρίαση θα λάβει χώρα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, οδός Φαν Βάικ & Λ. Ποσειδώνος, Αίθουσα Βασίλη Κατσή.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν και θα ληφθούν αποφάσεις είναι τα εξής:

 1. Ενέργειες του Δήμου μετά την ακύρωση αποφάσεων για τη σύμβαση με την Ανάπλαση Παραλίας Αλίμου ΕΠΕ.
 2. Τροποποίηση προηγούμενων αποφάσεων για την εξαίρεση από την πενθήμερη εργασία ή τη λειτουργία σε 24ωρη βάση.
 3. Ανάθεση σε εξωτερικό δικηγόρο της εκπροσώπησης του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου σε δίκη για σωματική βλάβη εξ αμελείας.
 4. Ανάθεση σε εξωτερικό δικηγόρο της εκπροσώπησης του Δήμου Αλίμου στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την απόρριψη αίτησης ακύρωσης της εταιρείας "L.T.K. CONSTRUCTIONS IKE".
 5. Ανάθεση σε εξωτερικό δικηγόρο της εκπροσώπησης του Δήμου Αλίμου στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά για την εκδίκαση αίτησης ακύρωσης της Αικατερίνης Φασιλή-Μαυροφρύδη κατά του Δήμου.
 6. Ανάθεση σε εξωτερικό δικηγόρο της εκπροσώπησης του Δήμου Αλίμου στο Διοικητικό Εφετείο Πειραιά για την εκδίκαση αίτησης ακύρωσης της Βασιλικής Αρβανίτη κατά του Δήμου.
 7. Έγκριση ίδρυσης, κανονισμού λειτουργίας και σχεδίου προκήρυξης Βραχυχρόνιας Αγοράς Χριστουγέννων και Πάσχα του Δήμου Αλίμου.
 8. Τροποποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την ίδρυση, κανονισμό λειτουργίας και προκήρυξη της θρησκευτικής εμποροπανήγυρης του Δήμου Αλίμου.
 9. 6η αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Αλίμου έτους 2024.
 10. Τροποποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για τον καθορισμό των συντελεστών τελών χρήσης κοινοχρήστων χώρων έτους 2024.
 11. Επιχορήγηση Πολιτιστικού Συλλόγου Κυθηρίων "Η Μυρτιδιώτισσα".

Η ημερήσια διάταξη είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Δήμου, ενώ οι εισηγήσεις των θεμάτων έχουν αποσταλεί ηλεκτρονικά στα μέλη του Συμβουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου στα τηλέφωνα 213 200 8148 - 8060 ή μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..