Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Άλιμος: Κλοπή σε οικία στην οδό Αριστοτέλους

Άλιμος: Κλοπή σε οικία στην οδό Αριστοτέλους

Ένα περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην οδό Αριστοτέλους, κοντά στην Αμφιθέας όπου κακοποιοί διέπραξαν κλοπή σε οικία.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της στην ομάδα ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΛΙΜΟ η κ. Χρυσηίδα Παλάζη η γιαγιά της ήταν στο σπίτι όταν συνέβη το συμβάν, με την μητέρα να απουσιάζει για περίπου 20 λεπτά για να κάνει τα ψώνια της.

Οι δράστες, που φαίνεται να παρακολουθούσαν το σπίτι, εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της μητέρας, χτύπησαν την πόρτα και κατάφεραν να εισέλθουν όταν η ηλικιωμένη γυναίκα άνοιξε την πόρτα, νομίζοντας πως ήταν η κόρη της. Οι κακοποιοί την έσπρωξαν βίαια, άρπαξαν τα χρυσαφικά από το λαιμό της και έπειτα έψαξαν το σπίτι για χρήματα και άλλα τιμαλφή.

Η κ. Παλάζη, σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, εξέφρασε την έντονη απογοήτευσή της για την απουσία της αστυνομίας, παρά το γεγονός ότι έχουν σημειωθεί και άλλα περιστατικά κλοπής στην ίδια περιοχή. Σύμφωνα με την ίδια, όταν επικοινώνησαν με την αστυνομία για να δηλώσουν το συμβάν, η ανταπόκριση ήταν απογοητευτική, με τους αστυνομικούς να δείχνουν αδιαφορία.

«Το μόνο που κάνουν καλά είναι να στήνουν μπλόκο δίπλα από την Shell και να ρίχνουν τα πρόστιμα βροχή, αλλά για να μας προστατέψουν ούτε λόγος!» αναφέρει η κ. Παλάζη στην ανάρτησή της.