Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Έκθεσης ζωγραφικής της Νικολέττας Αντωνοπούλου στο Min-Art Centre

Έκθεση ζωγραφικής της Νικολέττας Αντωνοπούλου στο Min-Art Centre

Το Min-Art Centre και η καταξιωμένη Ελληνίδα ζωγράφος Νικολέττα Αντωνοπούλου παρουσιάζουν τη νέα έκθεση ζωγραφικής της, από τις 15 Ιουνίου έως τις 15 Ιουλίου 2024.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 15 Ιουνίου, από τις 18:30 έως τις 22:00, στο Min-Art Centre στον Άλιμο. Επιμελήτρια της έκθεσης είναι η Αθηνά Σχινά.

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα που καλύπτουν δέκα χρόνια δημιουργικής πορείας της καλλιτέχνιδας, με έμφαση σε δυναμικές αθλητικές δραστηριότητες, καθημερινές ανθρώπινες ενασχολήσεις και αγαπημένους χώρους. Τα έργα της Αντωνοπούλου ξεχωρίζουν για την εξπρεσιονιστική απόδοση του φωτός και της κίνησης, καθώς και για τις έντονες χειρονομιακές και δυναμικές πινελιές.

Η Νικολέττα Αντωνοπούλου είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών στην Αθήνα και της Ecole Nationale Supérieure des Beaux-Arts στο Παρίσι. Έχει παρουσιάσει δεκαέξι ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το έργο της έχει λάβει διακρίσεις από την Nestlé, το Αζερμπαϊτζάν, και πρόσφατα από την Κινεζική Πρεσβεία.

Η συνεργασία με το Min-Art Centre αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση των καλλιτεχνικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κίνας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το Min-Art Centre στο 6972486656.