Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Κάλεσμα εθελοντών εκπαιδευτικών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου

Κάλεσμα εθελοντών εκπαιδευτικών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου απευθύνει πρόσκληση σε εθελοντές καθηγητές να ενισχύσουν τη λειτουργία του κατά το σχολικό έτος 2024-2025.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η υποστήριξη μαθητών που προέρχονται από οικονομικά αδύναμες οικογένειες, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες στη μάθηση.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε Φιλολόγους, Μαθηματικούς, Φυσικούς, Χημικούς, Βιολόγους, Οικονομολόγους, καθώς και καθηγητές Πληροφορικής. Επιπλέον, ζητούνται εθελοντές δάσκαλοι της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για την υποστήριξη των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο θα στεγαστεί στις σχολικές αίθουσες του 1ου ΓΕΛ Αλίμου, που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Υψηλάντου και Θησείου. Στο τέλος κάθε σχολικού έτους, οι εθελοντές εκπαιδευτικοί θα λάβουν βεβαίωση διδακτικής προϋπηρεσίας, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στην εκπαίδευση των μαθητών.

Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες με τη Σχολική Επιτροπή στο τηλέφωνο 210 9831087 ή μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία για την ενίσχυση της εκπαιδευτικής ισότητας και την υποστήριξη των νέων της περιοχής. Οι εθελοντές εκπαιδευτικοί καλούνται να συμβάλουν ενεργά στην επίτευξη αυτού του στόχου, παρέχοντας πολύτιμη βοήθεια στους μαθητές που το έχουν ανάγκη.