Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Η Μαρία Λάζαρη Επιστρέφει στον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson

Η Μαρία Λάζαρη Επιστρέφει στον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson

Η Μαρία Λάζαρη επιστρέφει στον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson, αναλαμβάνοντας εκ νέου τη θέση της τερματοφύλακα μετά από έναν χρόνο απουσίας, κατά τον οποίο αγωνίστηκε με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου, η Μαρία Λάζαρη θα συνθέσει ένα ισχυρό δίδυμο κάτω από τα δοκάρια μαζί με την Ιωάννα Σταματοπούλου.

Η 22χρονη τερματοφύλακας, η οποία γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου 2002, επιστρέφει με νέο δυναμισμό και εμπειρίες από την περίοδο που πέρασε στην ΑΕΚ. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της εκεί, η Λάζαρη κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις επιδόσεις της, προσελκύοντας το ενδιαφέρον και άλλων κορυφαίων ομάδων της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Ωστόσο, η ιδιαίτερη σχέση της με τον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson και το όραμα της ομάδας, την οδήγησαν στην απόφαση να επιστρέψει.

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson και η διοίκησή του χαιρετίζουν αυτή την επιστροφή, θεωρώντας τη Λάζαρη ως παιδί του συλλόγου. Η αθλήτρια είχε ξεκινήσει την καριέρα της με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου και αργότερα συνέχισε στον Νηρέα Χαλανδρίου, όπου διακρίθηκε στα ηλικιακά πρωταθλήματα. Έχοντας υπάρξει μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων, η Λάζαρη διαθέτει μια αυξανόμενη παρουσία και επιρροή στο χώρο της γυναικείας υδατοσφαίρισης.

Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson στοχεύει να πρωταγωνιστήσει τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, και η επανένταξη της Μαρίας Λάζαρη ενισχύει αυτή την προσπάθεια. Η Λάζαρη, στην επίσημη ανακοίνωσή της, εξέφρασε τη χαρά της για την επιστροφή της: «Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που επιστρέφω στον ΑΛΙΜΟ ΝΑΣ Betsson, έναν σύλλογο όπου μας συνδέουν σημαντικά επιτεύγματα από την πρώτη μας συνεργασία. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω στο σημαντικό εγχείρημα που δημιουργείται ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ κάνει μια μεγάλη προσπάθεια στην ελληνική γυναικεία υδατοσφαίριση και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα είμαι και εγώ κομμάτι αυτής της πορείας».

Με αυτή την κίνηση, ο ΑΛΙΜΟΣ ΝΑΣ Betsson δείχνει έμπρακτα την πρόθεσή του να επενδύσει σε ταλέντα που έχουν ήδη συμβάλει στην ανάπτυξή του, ανανεώνοντας τις δυνάμεις του για τις μελλοντικές προκλήσεις.