Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής για τους NBAers Ζούμπατς και Σάριτς μετά τον αποκλεισμό της Κροατίας

Επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο του Αλίμου για τους NBAers Ζούμπατς και Σάριτς μετά τον αποκλεισμό της Κροατίας

 

Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Κροατίας από την Ελλάδα στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά μπάσκετ, οι παίκτες του NBA Ίβιτσα Ζούμπατς και Ντάριο Σάριτς ενεπλάκησαν σε επεισόδιο σε νυχτερινό κέντρο στην παραλιακή.

Σύμφωνα με το TMZ Sports, το οποίο μετέδωσε την είδηση, ένα βίντεο καταγράφηκε μέσα από το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο. Στο βίντεο φαίνεται γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο Ζούμπατς των Λ.Α. Κλίπερς να έρχεται στα χέρια με κάποιον άλλο, ενώ οι άνθρωποι ασφαλείας του μαγαζιού προσπαθούσαν να τους χωρίσουν.

Λίγο πριν ξεσπάσει το χάος, ο Σάριτς επενέβη προσπαθώντας να βοηθήσει τον Ζούμπατς, αλλά φαίνεται να δέχεται σπρωξιές από έναν άλλον άνδρα. Σε ένα σημείο, ένας άνδρας διακρίνεται να ρίχνει τον Σάριτς στο έδαφος με κεφαλοκλείδωμα, όπου παρέμεινε ξαπλωμένος για αρκετή ώρα. Την ίδια στιγμή, ένας άλλος άνδρας φωνάζει στον Ζούμπατς να ηρεμήσει, κάτι που λειτούργησε, καθώς ο Ζούμπατς έκανε ένα βήμα πίσω με τα χέρια ψηλά.

Τελικά, ο Σάριτς σηκώθηκε και σκοντάφτει πάνω στον Ζούμπατς, πριν οδηγηθούν στην έξοδο από το νυχτερινό μαγαζί. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι δεν ήταν σαφές τι προκάλεσε το επεισόδιο, καθώς όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα.

Το TMZ Sports απευθύνθηκε στην ομοσπονδία μπάσκετ της Κροατίας για σχολιασμό, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει καμία απάντηση.