Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Ανάπλαση Φλοίσβου: Ολοκληρώθηκε η θεμελίωση

Ανάπλαση Φλοίσβου: Ολοκληρώθηκε η θεμελίωση

Ολοκληρώθηκε η θεμελίωση και τα έργα προχωρούν στο κτήριο του Φλοίσβου.

Σύμφωνα με βίντεο που ανήρτησε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος, το κτήριο απέκτησε νέες βάσεις και οι εργασίες ανάπλασης συνεχίζονται. 

Θυμίζουμε πως το κτίριο του Φλοίσβου είναι ένα από τα ιστορικότερα τοπόσημα της Αττικής Ριβιέρας, ανεγέρθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα και αποτελεί σημείο αναφοράς για τους πολίτες του Παλαιού Φαλήρου και όχι μόνο. Το έργο, συνολικού προϋπολογισμού 2.832.690,55€, χρηματοδοτείται εξ’ ολοκλήρου από το Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της Περιφέρειας Αττικής και ενσωματώνει σύγχρονες αρχιτεκτονικές λύσεις, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εξασφάλιση της προσβασιμότητας για ΑΜΕΑ και εμποδιζόμενα άτομα.

Η ανάρτησή του:

Το έργο στον Φλοίσβο συνεχίζεται δυναμικά!
Η θεμελίωση ολοκληρώθηκε και οι εργασίες προχωρούν σταθερά, με στόχο το ιστορικό αυτό τοπόσημο να παραδοθεί ξανά στους πολίτες, πλήρως ανανεωμένο και έτοιμο να υποδεχτεί δράσεις πολιτισμού, ιστορίας και εξωστρέφειας.Με αυτή τη θεμελίωση, το «στρογγυλό» του Φλοίσβου αποκτάς νέες βάσεις για να σταθεί γερά και για τα επόμενα 100 χρόνια ζωής του.
Η ανακατασκευή του είναι ένα έργο ουσίας που τιμά το παρελθόν και υπηρετεί το μέλλον.
Συνεχίζουμε με σχέδιο, πίστη και αγάπη για την πόλη μας!
#palaiofaliro #palaiofalirocity #faliro #falirofornia #falirocity

Δείτε το βίντεο εδώ: https://www.facebook.com/watch/?v=669062999087637