Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Στο «Βάφλα-Βάφλα» θα βρείτε και μικρές σοκολατένιες λιχουδιές για δωράκια

Στο «Βάφλα-Βάφλα» θα βρείτε και μικρές σοκολατένιες λιχουδιές για δωράκια

Το «Βάφλα-Βάφλα» που βρίσκεται στην καρδιά της Αγοράς Θουκυδίδου στολίστηκε Χριστουγεννιάτικα και σας περιμένει.

Από την ημέρα που άνοιξε έχει γίνει το πιο hot spot της πόλης μας και το αγαπημένο meeting point των Καλαμακιωτών.Το «Βάφλα-Βάφλα» που βρίσκεται στην καρδιά της Αγοράς Θουκυδίδου στολίστηκε Χριστουγεννιάτικα και σας περιμένει. Από την ημέρα που άνοιξε έχει γίνει το πιο hot spot της πόλης μας και το αγαπημένο meeting point των Καλαμακιωτών.

Για τις ημέρες των γιορτών εκτός από το παραδοσιακό καφεδάκι, το γευστικό brunch, lunch και after-dinner drink, μπορείτε και να ψωνίσετε για δώρο ή, για το σπίτι μικρές σοκολατένιες λιχουδιές και το αυθεντικό ιταλικό Panettone "Balconi".

Στον όμορφο λουλουδένιο χώρο του εκτός από τις βάφλες,τα waffins και τα pancakes για τα οποία φημίζεται, δοκιμάστε την Πορτοκαλόπιτα, το Σουφλέ Σοκολάτας, τη Σπιτική Mηλόπιτα, το New York Cheesecake, την Lemon Pie, την Καρυδόπιτα, το Tiramisu, ή το Chocolate Lovers Cake και θα μας θυμηθείτε!  Δεν θα ξέρετε τι να πρωτοδιαλέξετε. Δεν υπάρχει όριο στη γεύση! Δοκιμάστε κάθε φορά κάτι διαφορετικό και ότι και να διαλέξετε είναι σίγουρο ότι θα το απολαύσετε!

Βάφλα-Βάφλα: Θουκυδίδου 35, Άλιμος- 210 98 02 620