O Οκτώβριος μπήκε και μαζί του ήρθαν τα πρώτα κρύα.
Καιρός να ξαπλώσουμε στον καναπέ με τον αγαπημένο μας και να δούμε μία ταινία, ή να καλέσουμε την παρέα μας στο σπίτι για μία βραδιά με γέλια, ταινία και φυσικά, ποπ κορν.
Σου προτείνουμε λοιπόν τις καλύτερες ταινίες της εβδομάδας.
To Λάθος Αστέρι
.jpg)
Η Χέιζελ (Σαϊλίν Γούντλι) και ο Γκας (Άνσελ Έλγκορτ), μοιράζονται μια σαρκαστική αίσθηση του χιούμορ, μια αποστροφή για τις συμβατικές μεθόδους και εν τέλει μία αγάπη που θα τους σαρώσει σ’ ένα διαφορετικό ταξίδι, το οποίο θα μείνει αξέχαστο τόσο σ’ εκείνους όσο και σ’ εσάς! Παρόλο που οι δύο έφηβοι έρχονται αντιμέτωποι με φοβερές προκλήσεις, το θάρρος και η αφοσίωση του ενός στον άλλον, αποδεικνύει ότι ενώ η ζωή μπορεί να μην είναι τέλεια, η αγάπη είναι. Σ’ αυτή την απίστευτα συγκινητική ταινία, που είναι βασισμένη στο best seller του Τζον Γκριν, πρωταγωνιστούν επίσης η Λόρα Ντερν (τηλεοπτική σειρά “Enlightened”, “The Master”) και ο Γουίλεμ Νταφόε (“Out of the Furnace”, “Spider-Man”).
Godzila
.jpg)
Μία επική αναγέννηση του πασίγνωστου Γκοτζίλα. Σε αυτή η θεαματική περιπέτεια συναντάμε το πιο διάσημο καϊτζού (τέρας στα Γιαπωνέζικα) του κόσμου ενάντια σε τρομερά τέρατα που απειλούν την ύπαρξη μας, δημιουργημένα από την επιστημονική αλαζονεία της ανθρωπότητας.
The Other woman
.jpg)
Όταν η Κάρλι (Κάμερον Ντίαζ) συναντήσει τυχαία την Κέιτ (Λέσλι Μαν), τη γυναίκα του καινούριου της αμόρε, Μαρκ, (Νικολάι Κόστερ Βαλντάου), θα συνειδητοποιήσει, με τον πιο αναπάντεχο τρόπο, ότι έχει μπλέξει με έναν απατεώνα και μισό. Η Κάρλι βρίσκεται στη θέση να παρηγορεί την Κέιτ και ανάμεσά τους αναπτύσσεται μια φιλική σχέση η οποία σύντομα θα ενισχυθεί δραστικά, όταν οι δυο τους καταλάβουν ότι ο Μαρκ τις απατά με μία τρίτη γυναίκα, την Άμπερ (Κέιτ Άπτον). Οι τρεις, πλέον, γυναίκες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, απέναντι στον κοινό εχθρό, με σκοπό να καταστρώσουν το απόλυτο σχέδιο εκδίκησης.
Xορηγός της στήλης είναι το Planet Home Cinema

Λεωφόρο Καλαμακίου 10, Άλιμος
Ανοιχτό κάθε μέρα έως τις 23:00
