Ειδήσεις και νέα του Αλίμου

Τα Master s έκλεισαν και εμείς θυμόμαστε όλα τα ανάλογα καταστήματα στο Καλαμάκι

Με αφορμή το κλείσιμο των Master's στο Καλαμάκι πριν λίγες εβδομάδες, ψάξαμε, ρωτήσαμε και βρήκαμε όλα τα καταστήματα με ηλεκτρονικά παιχνίδια και μπιλιαρδάδικα που υπήρχαν στην Αγορά Καλαμακίου.

Το πρώτο μαγαζί με ηλεκτρονικά παιχνίδια στο Καλαμάκι είχε ανοίξει στο σημείο που είναι  το σουβλατζίδικο Piri-Piri (οδός Τσαλδάρη). Ήταν το γνωστό "Ουφάδικο" και μάλιστα απαγορευόταν η είσοδος στους κάτω των 18 χρονών. Λίγο καιρό αργότερα όμως, έκλεισε.

Το πρώτο κανονικό μαγαζί με μπιλιάρδα  στο Καλαμάκι ήταν του « Γιακουμή» στην Θουκυδίδου (εκεί που είναι τώρα τα παγωτά Vienna).  Μάζευε πάρα πολύ κόσμο και ήταν το στέκι της νεολαίας.

Μετά άνοιξε το μπιλιαρδάδικο του «Ρουσσέτου» στην Θεμιστοκλέους (δίπλα στην Pizza Castello) και για λίγα χρόνια  λειτουργούσαν και τα δύο συγχρόνως. 

Την δεκαετία του ’90 άνοιξε το “Master’s Billiards”, το οποίο γρήγορα κέρδισε σταθερή πελατεία, γιατί ήταν πολύ οργανωμένo. Διέθετε μία από τις ομορφότερες αίθουσες μπιλιάρδου, με πολλά τραπέζια Brunswick Gold Crown, με τραπέζια πινγκ-πονγκ, snooker (από τα λίγα στην Ελλάδα), ποδοσφαιράκι, χώρο για τάβλι κλπ. Διοργάνωνε αγώνες πρωταθλήματος μπιλιάρδου, πινγκ-πονγκ και βελάκια. Εβδομαδιαίο τουρνουά όλων των κατηγοριών, καθώς και τουρνουά γυναικών. Λειτουργούσε συγχρόνως και ως internet cafe.

Δυστυχώς στις αρχές του μήνα το Master’s έκλεισε. Σύμφωνα με πληροφορίες του alimosonline ο λόγος που έκλεισε δεν ήταν οικονομικός, καθώς ήταν μία αρκετά κερδοφόρα επιχείρηση.

Ελπίζουμε τα  Master’s  να βρεθούν και πάλι κοντά μας σε νέο ανανεωμένο χώρο!