Εκλογές 2019

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλίμου τον οποίο στηρίζει

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας, ανακοίνωσε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη αλλά και τον υποψήφιο Δήμαρχο Αλίμου, τους οποίους στηρίζει.

«Αγώνας για τον Άλιμο»: Η πρώτη ομάδα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του Δημήτρη Γιαννακόπολου

Την πρώτη ομάδα των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ο Αγώνας για τον Άλιμο» ανακοινώνει ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Με επιτυχία η ημερίδα «Νέοι και Πολιτική Αλλαγή» που διοργάνωσε ο Βαγγέλης Τσαμήτας

Με τη συμμετοχή νέων και δημοτών του Αλίμου πραγματοποιήθηκε η ημερίδα με θέμα «Νέοι και Πολιτική Αλλαγή» που διοργάνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου Βαγγέλης Τσαμήτας και η παράταξη «Άλιμος Μπορούμε Καλύτερα».

Ο Ευάγγελος Τσαμήτας ενώνει τις δυνάμεις του με τον Γιώργο Παναγουλόπουλο

Ευρισκόμενοι πλέον μέσα στην ουσιαστική προεκλογική περίοδο για τις Δημοτικές Εκλογές, είναι φυσιολογικό να υπάρχουν εξελίξεις που διαφοροποιούν λίγο ή πολύ το προεκλογικό σκηνικό και επομένως και τα επερχόμενα εκλογικά αποτελέσματα.

«Αγώνας για τον Άλιμο» είναι η ονομασία του συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Συγκέντρωση και κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, έκανε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, ο νέος συνδυασμός για την διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής, που επικεφαλής του είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ως υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου.

Συνέντευξη του Υποψήφιου Δημάρχου Αλίμου Θάνου Ορφανού, στο Alimos Online

Συνεχίζοντας την παρουσίαση των υποψηφίων Δημάρχων στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, συνομιλήσαμε με τον γνωστό από τις προηγούμενες θητείες του στον Δημαρχιακό θώκο, Θάνο Ορφανό.

Συνέντευξη του Υποψήφιου Δημάρχου Αλίμου, Κώστα Χαρίτου, στο Alimos Online

Όντας ουσιαστικά πλέον μέσα στην προεκλογική περίοδο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση – ένα τρίμηνο μας χωρίζει περίπου από τις Δημοτικές εκλογές – συνεχίζουμε τις συνεντεύξεις μας με τους υποψηφίους Δημάρχους του Αλίμου.

Συνέντευξη του Υποψήφιου Δημάρχου Αλίμου Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στο Alimos Online

Έχοντας εισέλθει «ακόμα πιο ζεστά» στην προεκλογική περίοδο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχοντας ήδη ξεκινήσει τις συνεντεύξεις μας με τους υποψηφίους Δημάρχους του Αλίμου, σειρά έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ως αποφασισμένου πλέον να ηγηθεί Δημοτικού Συνδυασμού στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Σελίδα 1 από 2