Εκλογές 2019

«Αγώνας για τον Άλιμο» είναι η ονομασία του συνδυασμού του υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Συγκέντρωση και κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, έκανε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, ο νέος συνδυασμός για την διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής, που επικεφαλής του είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ως υποψήφιος Δήμαρχος Αλίμου.

Συνέντευξη του Υποψήφιου Δημάρχου Αλίμου Θάνου Ορφανού, στο Alimos Online

Συνεχίζοντας την παρουσίαση των υποψηφίων Δημάρχων στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, συνομιλήσαμε με τον γνωστό από τις προηγούμενες θητείες του στον Δημαρχιακό θώκο, Θάνο Ορφανό.

Συνέντευξη του Υποψήφιου Δημάρχου Αλίμου, Κώστα Χαρίτου, στο Alimos Online

Όντας ουσιαστικά πλέον μέσα στην προεκλογική περίοδο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση – ένα τρίμηνο μας χωρίζει περίπου από τις Δημοτικές εκλογές – συνεχίζουμε τις συνεντεύξεις μας με τους υποψηφίους Δημάρχους του Αλίμου.

Συνέντευξη του Υποψήφιου Δημάρχου Αλίμου Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στο Alimos Online

Έχοντας εισέλθει «ακόμα πιο ζεστά» στην προεκλογική περίοδο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχοντας ήδη ξεκινήσει τις συνεντεύξεις μας με τους υποψηφίους Δημάρχους του Αλίμου, σειρά έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ως αποφασισμένου πλέον να ηγηθεί Δημοτικού Συνδυασμού στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Συνέντευξη του Υποψήφιου Δημάρχου Αλίμου, Βαγγέλη Τσαμήτα, στο Alimos Οnline

Μιας και δειλά-δειλά άρχισε να μυρίζει προεκλογικός αέρας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και υποτυπωδώς διαφαίνονται ζυμώσεις υποψηφίων για τους εκλογικούς συνδυασμούς και γνωρίζοντας –παιδιόθεν– τον Βαγγέλη Τσαμήτα, ζητήσαμε τις απόψεις του, ως αποφασισμένου πλέον να ηγηθεί Δημοτικού Συνδυασμού στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.