Οι Άνθρωποι του Αλίμου

The Road Experience: Ένα ζευγάρι φωτογράφων θα ξεκινήσουν από τον Άλιμο και θα πάνε οδικώς ως τις Βρυξέλλες

Από τον Άλιμο στις Βρυξέλλες, με ένα camper-van, δύο Έλληνες φωτογράφοι ταξιδεύουν από τους επαρχιακούς δρόμους της Ευρώπης, αποφεύγοντας τους γρήγορους αυτοκινητόδρομους, και μας παρασύρουν σε μια διαφορετική στάση ζωής.

Με τρία μετάλλια επέστρεψε στον Άλιμο ο Α.Σ «ΓΑΙΑ» από το Κύπελλο «Κωνσταντίνος Θωμαίδης»

Με τρία μετάλλια επέστρεψε ο Α.Σ «ΓΑΙΑ» στην πόλη μας από το Πανελλήνιο Κύπελλο Tae Kwon Do «Κωνσταντίνος Θωμαϊδης» που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο συνθέτης Βασίλης Δαραμούσκας μιλά στο Alimos Online και αναφέρει πως «είναι ευλογία να κάνεις το χόμπι σου επάγγλεμα»

O συνθέτης Βασίλης Δαραμούσκας βρίσκεται πίσω από επιτυχίες γνωστών καλλιτεχνών όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος, Νίκος Μακρόπουλος, Βασίλης Καρράς, Ελένη Καρουσάκη, Νότης Σφακιανάκης, Πάνος Κιάμος, Ηλίας Βρεττός, Χάρης Ακριτίδης και πολλοί ακόμα.

Τιμητική πλακέτα στον Χρήστο Αντωναρόπουλο απένειμε ο ΘΟΠAΑ

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, στη θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν» ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και απένειμε τιμητικές πλακέτες σε ανθρώπους του Αλίμου που προσφέρουν στον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Τιμητική πλακέτα στον Θωμά Μαύρο απένειμε ο ΘΟΠΑΑ

Την Κυριακή12 Φεβρουαρίου 2023,  στη θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν» ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και απένειμε τιμητικές πλακέτες σε ανθρώπους του Αλίμου που έχουν προσφέρει στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.

Κλινική Ύπνωση: Η Ψυχοθεραπεύτρια Κατερίνα Καβαγιάδα μας εξηγεί τα θεραπευτικά της αποτελέσματα

Συναντήσαμε τη ψυχοθεραπεύτρια, Κατερίνα Καβαγιάδα, στο γραφείο της που βρίσκεται στην οδό Ρήγα Φεραίου 52 στον Άλιμο και της ζητήσαμε να μας μιλήσει για τα θεραπευτικά αποτελέσματα της κλινικής ύπνωσης.

Η Αλιμιώτισσα ηθοποιός Βίβιαν Κοντομάρη μιλάει στο Αlimos Online

Συναντήσαμε την Αλιμιώτισσα ηθοποιό Βίβιαν Κοντομάρη και μας μίλησε για τα πρώτα της βήματα στην ηθοποιία ως μέλος της θεατρικής ομάδας του Δήμου Αλίμου,  τη σειρά «Το Σόι σου» αλλά και τον Άλιμο που αγαπά.