Οι Άνθρωποι του Αλίμου

Την πρώτη της ποιητική συλλογή εξέδωσε η Αλιμιώτισσα Λουϊζα Καλλιγά

Την πρώτη της ποιητική συλλογή εξέδωσε η Αλιμιώτισσα Λουίζα Καλλιγά.  Η συλλογή με τίτλο "Μένω εκεί", από τις εκδόσεις Οδός Πανός, είναι το πρώτο της βιβλίο και περιλαμβάνει 46 ποιήματα.

Μια φάρμα με εστιατόριο στη Μύκονο με «Αλιμιώτικο αέρα»

Ο βραβευμένος Αλιμιώτης chef Μίλτος Καρούμπας, Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας στο εξωτερικό, ιδρυτής και CEO της εταιρείας Point Hub, με πείρα 43 ετών στο χώρο της γαστρονομίας, μας εντυπωσίασε για μια ακόμη φορά.

The Road Experience: Ένα ζευγάρι φωτογράφων θα ξεκινήσουν από τον Άλιμο και θα πάνε οδικώς ως τις Βρυξέλλες

Από τον Άλιμο στις Βρυξέλλες, με ένα camper-van, δύο Έλληνες φωτογράφοι ταξιδεύουν από τους επαρχιακούς δρόμους της Ευρώπης, αποφεύγοντας τους γρήγορους αυτοκινητόδρομους, και μας παρασύρουν σε μια διαφορετική στάση ζωής.

Με τρία μετάλλια επέστρεψε στον Άλιμο ο Α.Σ «ΓΑΙΑ» από το Κύπελλο «Κωνσταντίνος Θωμαίδης»

Με τρία μετάλλια επέστρεψε ο Α.Σ «ΓΑΙΑ» στην πόλη μας από το Πανελλήνιο Κύπελλο Tae Kwon Do «Κωνσταντίνος Θωμαϊδης» που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο συνθέτης Βασίλης Δαραμούσκας μιλά στο Alimos Online και αναφέρει πως «είναι ευλογία να κάνεις το χόμπι σου επάγγλεμα»

O συνθέτης Βασίλης Δαραμούσκας βρίσκεται πίσω από επιτυχίες γνωστών καλλιτεχνών όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος, Νίκος Μακρόπουλος, Βασίλης Καρράς, Ελένη Καρουσάκη, Νότης Σφακιανάκης, Πάνος Κιάμος, Ηλίας Βρεττός, Χάρης Ακριτίδης και πολλοί ακόμα.

Τιμητική πλακέτα στον Χρήστο Αντωναρόπουλο απένειμε ο ΘΟΠAΑ

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, στη θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν» ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και απένειμε τιμητικές πλακέτες σε ανθρώπους του Αλίμου που προσφέρουν στον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Τιμητική πλακέτα στον Θωμά Μαύρο απένειμε ο ΘΟΠΑΑ

Την Κυριακή12 Φεβρουαρίου 2023,  στη θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν» ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του και απένειμε τιμητικές πλακέτες σε ανθρώπους του Αλίμου που έχουν προσφέρει στον αθλητισμό και τον πολιτισμό.