Οι Άνθρωποι του Αλίμου

Οι AlimoDynamics πάνε Abu Dhabi: Κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στους τελικούς του F1 in schools

Οι AlimoDynamics πάνε Abu Dhabi: Κατέκτησαν τη δεύτερη θέση τους τελικούς του F1 in schools

Η ομάδα AlimoDynamics, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συμμετείχε στους εθνικούς τελικούς του προγράμματος F1 in schools, του μεγαλύτερου stem διαγωνισμού παγκοσμίως.

Μετά από επτά μήνες σκληρής δουλειάς ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αρχικά η ομάδα κατέλαβε το βραβείο καλύτερου δημοσίου σχολείου και στην συνέχεια ακολούθησαν τα βραβεία, καινοτόμου σκέψης, καλύτερης μηχανικής κατασκευής αυτοκινήτου, καλύτερης χρήσης εργαλείων social media, καλύτερων ενεργειών marketing.

Τέλος, η ομάδα ανέβηκε στο βάθρο καταλαμβάνοντας στην γενική κατηγορία την δεύτερη θέση όπου η θέση αυτή αυτόματα δίνει το δικαίωμα στην ομάδα να συμμετάσχει στους παγκόσμιους τελικούς του 2019 στο Abu Dhabi.

Oι ευχαριστίες της ομάδας: 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε σε αυτό το σημείο τον δήμαρχο Αλίμου κ. Ανδρέα Κονδύλη ο οποίος πίστεψε στο όνειρό μας, πίστεψε σε εμάς και τις δυνατότητές μας, όπου η συμβολή του και η βοήθειά του ήταν απόλυτα καθοριστική και μας έδωσε μέσα από την χορηγία του την ικανότητα να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους υπόλοιπους χορηγούς μας, την Lamda development, την σχεδιάστρια μόδας Eleria Cortes με έδρα τον Άλιμο που σχεδίασε και μας χορήγησε τις ενδυμασίες μας, τον AZ engineering, την lever, την Comline αλλά και τον Σκλαβενίτη.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την διευθύντρια του σχολείου μας Ρομποτή Σταμάτα αλλά και τον υπεύθυνο προγράμματος Καλογεράκο Πέτρο για την βοήθεια και την αγάπη που μας έδωσαν αυτά τα δύο χρόνια.

Τέλος, ευχαριστούμε το Alimos Online, τον χορηγό επικοινωνίας μας για τα άρθρα που δημοσιοποιεί σχετικά με την ομάδα μας που δίνει στους κατοίκους του Αλίμου την δυνατότητα να μάθουν τα κατορθώματα μερικών παιδιών του Αλίμου.

Σας ευχαριστούμε όλους!