Οι Άνθρωποι του Αλίμου

Ο Αλιμιώτης ιατρός Δημήτρης Ιλιάδης, διακρίθηκε στα Βραβεία Ιατρικής Αναγνωρισμότητας

Ο Αλιμιώτης ιατρός Δημήτρης Ηλιάδης, διακρίθηκε στα Βραβεία Ιατρικής Αναγνωρισμότητας

Ο Αλιμιώτης ιατρός Δημήτρης Ηλιάδης, διακρίθηκε στα Βραβεία Ιατρικής Αναγνωρισμότητας.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για πρώτη φορά φέτος και έχουν ως σκοπό την προώθηση του υγιούς νατανγωνσιμού και την αναγνώριση προσωπικοτήτων στον ιατρικό κλάδο.

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ανέφερε: «Ευχαριστώ θερμά τους διοργανωτές και όλους εσάς για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου. Δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω την αμέριστη αφοσίωσή μου στο λειτούργημα που επιτελώ καθημερινά μέσα από τη διαρκή εξέλιξη και πάντα με γνώμονα την εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε ασθενή».

Ένα σύντομο βιογραφικό:

Ο Δημήτρης Φ. Ηλιάδης είναι Ορθοπαιδικός Χειρουργός Τραυματολόγος. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ειδικεύτηκε στην Α’ Ορθοπαιδική Κλινική του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας. Πέρα από την Χειρουργική Ορθοπαιδική Τραυματολογία, την Αρθροσκοπική Χειρουργική και τις επεμβάσεις αντικατάστασης των αρθρώσεων ώμου, ισχίου, γόνατος και των μικρών αρθρώσεων (αρθροπλαστικές) έχει εκπαιδευτεί στη Μικροχειρουργική και σε παθήσεις της Άκρας Χειρός, παθήσεις της Σπονδυλικής Στήλης καθώς και στην Ορθοπαιδική Παίδων. Είναι κάτοχος τίτλου Μεταπτυχιακών Σπουδών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στον τομέα της Οστεοπόρωσης και των Μεταβολικών Νοσημάτων των Οστών ενώ παράλληλα είναι Διδάκτωρ του ίδιου ιδρύματος, με αντικείμενο διατριβής στην αρθροσκοπική συνδεσμοπλαστική του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου του γόνατος.

Ο Δρ Ηλιάδης είναι Υπεύθυνος Μονάδας Ελάχιστα Επεμβατικής Ορθοπαιδικής Χειρουργικής-Αθλητιατρικής και Ορθοβιολογίας, στη Βιοκλινική Αθηνών. Επίσης, είναι Διδάσκων του μαθήματος Ορθοπαιδικής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας της Σχολής Επιστημών Υγείας και Πρόνοιας του Ιδρύματος.