Συμβουλές

Υγιή μαλλιά και το καλοκαίρι; Το «NM Art» σου δίνει απλές συμβουλές περιποίησης

Υγιή μαλλιά και το καλοκαίρι; Το «NM Art» σου δίνει απλές συμβουλές περιποίησης

Το «ΝM art» και η hair expert Μαριαλένα Κουτσίμπου, μας δίνει συμβουλές ώστε τα μαλλιά μας να είναι υγιή παρά την «ταλαιπωρία» του καλοκαιριού.

«Είναι σημαντικό να γίνονται θεραπείες ενυδάτωσης. Όταν τα μαλλιά είναι υγιή ξεθωριάζουν και σπάνε πιο δύσκολα» ανέφερε. Μάλιστα, πρότεινε πως όλες μας πρέπει να φοράμε αντιηλιακό μαλλιών αλλά και αξεσουάρ μαλλιών όπως καπέλα και μαντήλια, ώστε να τα προστατεύουν από της υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

«Το πιο βασικό απ όλα είναι η ενυδάτωσή τους. Αυτό είναι το Α και το Ω για την περιποίηση και την προστασία τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού που ταλαιπωρούνται από το θαλασσινό νερό, το οποίο τα αφυδατώνει, την άμμο αλλά και τον ήλιο» δηλώνει.

Για όσες έχουν βαμμένα μαλλιά και θέλουν να διατηρήσουν ακέραιο το χρώμα, προτείνει στο επόμενο ραντεβού να τα σκουρύνετε έναν τόνο ώστε η αλλοίωση του χρώματος από τον ήλιο να μην είναι μεγάλη.

Στο κομμωτήριο «NM Art» εκτός από θεραπείες ενυδάτωσης, θα βρείτε και προϊόντα της Kerastase αλλά και τη νέα σειρά της Shwarzkopf BC Sun Protect. Μάλιστα, με την αγορά 2 προϊόντων από την BC Sun Protect, παίρνετε δώρο μία πετσέτα θαλάσσης.

Αναλυτικά:

Schwarzkopf BC Sun Protect Hair & Body Bath 200ml

Schwarzkopf BC Sun Protect 2-in-1 Treatment 150ml

Schwarzkopf BC Sun Protect Conditioner Cream 100ml

Schwarzkopf BC Sun Protect Prep & Protection Spritz 100ml

Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε το mani/pedi σας ώστε να έχετε υπέροχα και πολύχρωμα νύχια. Επιλέξτε το αγαπημένο σας χρώμα ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία μανό από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου όπως η Essie και η OPI.

NM Art: Λ. Ιωνίας 146, Άλιμος - 210 9944003.

Facebook Page

Instagram Page