Άλιμος Online

Ξενάγηση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μαραθώνα με ειδική τιμή για τους δημότες Αλίμου

Οι πολιτιστικές δράσεις στο πλαίσιο του  προγράμματος "Η ζωή είναι ωραία" συνεχίζονται και το 2017, και αυτή τη φορά μας δίνουν την ευκαιρία να ξεναγηθούμε στο Αρχαιολογικό Μουσείο, το Τύμβος αλλά και το Φράγμα Μαραθώνα, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου.

Την ξενάγηση θα κάνει η αρχαιολόγος Ασάνη Λιάπη και θα ακολουθήσει φαγητό στην ταβέρνα Argentina στο Καλέντζι.

Η μεταφορά θα γίνει δωρεάν με το πούλμαν του δήμου που θα αναχωρήσει το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στις 09:30 ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου και Λευκωσίας. Η επιστροφή υπολογίζεται στις 16:00 (Αναχώρηση από Καλέντζι).

Τιμή εισιτηρίου: 30€ και 26€ για άνω των 65 ετών, μαθητές, φοιτητές και ανέργους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου.

Για να κλείστε θέση, καλέστε στο 213 2008044, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 12:00 έως τις 15:00. Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με σειρά προτεραιότητας των τηλεφωνημάτων.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr