Άλιμος Online

Το πρώτο Κέντρο Αντιμετώπισης και Πρόληψης Ψείρας βρίσκεται στον Άλιμο

Με την επιστροφή των παιδιών στο σχολείο, οι ψείρες «καραδοκούν».

Το πρώτο Κέντρο Αντιμετώπισης και Πρόληψης Ψείρας βρίσκεται στην πόλη μας και αντιμετωπίζει το πρόβλημα με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Η φθειρίαση (ψείρες) της κεφαλής ταλαιπωρεί πραγματικά πολλά παιδιά και ταυτόχρονα τις μαμάδες. Ιδιαίτερα στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία μπορεί να πάρει μορφή επιδημίας και δεν έχει σχέση με την καθαριότητα του κεφαλιού. Φθειρίαση μπορεί να παρουσιάσουν με την ίδια πιθανότητα, τόσο τα βρώμικα όσο και τα καθαρά κεφάλια.

Τι μπορούν να κάνουν γι αυτό οι γονείς; Να επισκεφτούν το Lice Busters που βρίσκεται στην οδό Λυσικράτους. Η ομάδα του lice busters και η εμπειρία της στα παιδιά (www.queenshairstyle.gr) ήρθε να σας απαλλάξει μια και έξω χωρίς προωθητικά χημικά φάρμακα, μόνο με αιθέρια έλαια και ειδικές εφαρμογές με ευαισθησία στο παιδί και στην μητέρα. Η διαδικασία διαρκεί περίπου 2 ώρες ανάλογα με την κάθε περίπτωση και το μήκος των μαλλιών του κάθε παιδιού και οι ψείρες και κόνιδες εξοντώνονται με μια μόνο επίσκεψη. Έχει εγγύηση 15 ημερών.

Lice Busters: Δ. Λυσικράτους 47, Άλιμος – Καλαμάκι.
Τ. 210 9801 896

H θεραπεία γίνεται κατόπιν ραντεβού και μεμονωμένα το κάθε άτομο.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr