Άλιμος Online

Η έκπτωση του The Dance Club by Alimos που θα σε κάνει να ξεκινήσεις χορό

Το The Dance Club by Alimos κάνει για λίγες ημέρες μία προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις, ειδικά αν σκέφτεσαι πως τη νέα χρονιά θες να δοκιμάσεις ένα νέο είδος χορού.

Για εγγραφές έως και τις 5 Φεβρουαρίου και για πρόγραμμα 3 μηνών στον αγαπημένο σου χορό ή για 20 ώρες στο The Dance Club by Alimos, θα έχεις έκπτωση 62%.

To υποκατάστημα της αλυσίδας στην πόλη μας, λειτουργεί υπό νέα διεύθυνση και κάνει μοναδικές προσφορές. Όλοι οι latin, οι απαλοί Ευρωπαϊκοί, οι μοντέρνοι αλλά και οι Ελληνικοί χοροί σε περιμένουν να τους γνωρίσεις και να τους αγαπήσεις. Oriental, hip - hop, r&b, salsa, Argentine Tango είναι οι specialties του Dance Club που με 26 σχολές χορού σε όλη τη χώρα, την κατατάσσει στην υψηλή βαθμίδα των καλών  σχολών πανελληνίως.

Υπάρχουν τμήματα για όλες τις ηλικίες, ενώ διοργανώνονται εκδρομές, parties, χορευτικές βραδιές κ.α.

 

The Dance Club by Alimos: Λ. Καλαμακίου 87, Άλιμος -  210 9803404

 

Φωτογραφία: Alimos Online

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr