Άλιμος Online

Ηλεκτρονικό φαρμακείο είχε την έδρα του σε καφετέρια της Γλυφάδας

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος κατήγγειλε ένα ηλεκτρονικό φαρμακείο που είχε ως "έδρα" του μία καφετέρια στη Γλυφάδα.

Μόνο ένα φυσικό φαρμακείο επιτρέπεται να έχει e-φαρμακείο στη χώρα μας. Ωστόσο, δεν είναι το μόνο «πειρατικό» ηλεκτρονικό φαρμακείο που έχει καταγγείλει ο ΠΦΣ καθώς πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πως υπήρχε ηλεκτρονικό κατάστημα που διαφήμιζε τη χορήγηση φαρμάκων χωρίς ιατρική συνταγή και με διανομή ακόμη και εκτός Ελλάδας.

Το εμπόρευμα ήταν φάρμακα για αδυνάτισμα, για στυτική δυσλειτουργία, ηρεμιστικά κ.ά. Ολα διετίθεντο με το τεμάχιο, ή μάλλον «με το χάπι». Π.χ. 80 λεπτά το ένα χάπι βιάγκρα.

Σύμφωνα με τα στατιστικά, ένας στους οκτώ Έλληνες αγοράζει από e- φαρμακείο καλλυντικά και άλλα εμπορεύματα ιατρικής φύσεως. 

 

Τατιάνα Τζινιώλη

Πρώτη δημοσίευση: Nou -pou.gr

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr