Άλιμος Online

Personal training στον Άλιμο

Εγκαίνια έκανε το «The E.G. Body Project» το Σάββατο 10 Ioυνίου, στο νέο και πολύ όμορφο χώρο του στην οδό Αριστοτέλους 36 (απέναντι από το Δημαρχείο Αλίμου).

Μετά από πολυετή πείρα ως personal trainer, η Ελένη Γεροντή δημιούργησε έναν νέο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο για προσωπική προπόνηση ή για προπόνηση σε μικρά ομαδικά γκρουπ. Είναι μία εξειδικευμένη επαγγελματίας, που σας βοηθά να υλοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους fitness,  μέσα από εξειδικευμένες γνώσεις, συμβουλές για την άσκηση και τον έλεγχο του βάρους, ψυχολογική παρακίνηση και υποστήριξη  και διαρκή καθοδήγηση.

Μαζί με την personal trainer θα σχεδιάσετε ένα πρόγραμμα αποτελεσματικής προπόνησης και διατροφής που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς τραυματισμούς.

Το personal training είναι το μέλλον της άσκησης.


The E.G. Body Project by Ελένη Γεροντή - Personal Trainer - Prenatal Pilates Certified - Total Body Workout
Transformation


Αριστοτέλους 36, Άλιμος -  697 322 9136

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr