Άλιμος Online

Συνελήφθη νεαρός στον Άλιμο για ληστείες

Συνελήφθη την Τρίτη ένας νεαρός άνδρας 23 ετών στον Άλιμο, o οποίος κατηγορείται για ληστείες στα Νότια Προάστια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο νεαρός είχε διαπράξει ληστείες σε ταχυφαγεία και ξενοδοχεία, συνήθως πριν την ανατολή του ήλιου, και με την απειλή όπλου έπαιρνε τα χρήματα από τους υπαλλήλους.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, μεταξύ άλλων, ένα αεροβόλο πιστόλι ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί έξι περιπτώσεις ληστειών, οι τέσσερις σε ταχυφαγεία και οι δύο σε ξενοδοχεία.

Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για ληστείες κατ' εξακολούθηση, αντίσταση, παραβίαση περιοριστικών όρων, καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 23χρονος, που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για όμοια αδικήματα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr