Άλιμος Online

Μία πρότυπη λαϊκή αγορά έρχεται στα Νότια

Μία πρότυπη λαϊκή αγορά έρχεται στα Νότια

Μία πρότυπη λαϊκή αγορά ετοιμάζεται να λειτουργήσει πιλοτικά στην Αργυρούπολη, με ενιαία χρώματα σε τέντες και πάγκους αλλά και τη διαχείριση των απορριμμάτων της, πετώντας τα σε κάδους ανακύκλωσης που θα διαχωρίζουν τα οικιακά, τα πλαστικά, το χαρτί, το αλουμίνιο, το γυαλί, ακόμη και τα πλαστικά καπάκια. Οι κάδοι αυτοί θα λειτουργούν και για τους πολίτες.

Πρόκειται για μία νέα εποχή στις λαϊκές αγορές που θα τις αναβαθμίσει. Επιπλέον, θα υπάρχει και μία ελληνική πατέντα με ειδικό κάδο για τους ψαράδες και τα απορρίμματά τους. Η επίσημη πρώτη της νέας λαϊκής θα γίνει τον Σεπτέμβριο στην Αργυρούπολη, στην πλατεία που βρίσκεται ο σταθμός του μετρό.

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr