Άλιμος Online

Ταϊστρες για τα αδέσποτα τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης μας

Ταϊστρες για τα αδέσποτα τοποθετήθηκαν σε διάφορα σημεία της πόλης μας

Ταΐστρες για τα αδέσποτα ζώα, τοποθέτησε ο Δήμος μας. Οι ταΐστρες τοποθετήθηκαν σε δέκα κεντρικά σημεία της πόλης μας, στα πλαίσια του Προγράμματος Εθελοντισμού του Δήμου μας.

 Το πρόγραμμα συντονίζει ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Στέφανος Διαμαντής, σε συνεργασία με την υπεύθυνη του Φιλοζωϊκού Συλλόγου ΣΑΖΑ, κυρία Μαρία Μουτσάτσου.

Οι ταΐστρες τροφοδοτούνται με ειδικές τροφές (ξηρά τροφή) από την εθελοντική ομάδα, εξασφαλίζοντας διαρκή τροφή στα ζώα, γεγονός που χαιρετίστηκε με ικανοποίηση από τους φιλόζωους και τα φιλοζωικά σωματεία και όχι μόνο του Αλίμου.

«Πρόκειται για μια ακόμη δράση στο πλαίσιο του σχεδίου μας για τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη, τις οποίες εμπλουτίζουμε διαρκώς. Το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα, κυρίως σκυλάκια και γατούλες, που στις σύγχρονες μεγαλουπόλεις αποκτά σοβαρές διαστάσεις, μας απασχολεί έντονα και κάνουμε το παν για να το αντιμετωπίσουμε με επιτυχία και προς όφελος των τετράποδων φίλων μας, αλλά κυρίως προς όφελος των ανθρώπων και της δημόσιας ασφάλειας και υγιεινής», δήλωσε στο Alimos Online o  Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού Στέφανος Διαμαντής.

 

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr