Άλιμος Online

Μονοήμερη εκδρομή σε Ύδρα- Πόρο- Αίγινα με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Μονοήμερη εκδρομή σε Ύδρα- Πόρο- Αίγινα με ειδική τιμή για τους Αλιμιώτες και τις Αλιμιώτισσες

Οι πολιτιστικές δράσεις στο πλαίσιο του  προγράμματος "Η ζωή είναι ωραία" συνεχίζονται και αυτή τη φορά μας δίνουν την ευκαιρία να κάνουμε μία μονοήμερη εκδρομή σε Ύδρα – Πόρο – Αίγινα, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου.

Θα σαλπάρουμε στον Αργοσαρωνικό και μέσα από το κρουαζιερόπλοιο θα υπάρχει ζωντανή μουσική και απολαυστικός μπουφές.

Η μεταφορά θα γίνει δωρεάν με το πούλμαν του δήμου που θα αναχωρήσει το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 07:00 π.μ ακριβώς, στη συμβολή των οδών Υψηλάντου και Ερεχθείου. Η αναχώρηση από την Πεντέλη θα γίνει στις 16:00. Επιστροφή στη Μαρίνα Καλλιθέας υπολογίζεται στις 19:30.

Κόστος συμμετοχής: 40€, 25€ για παιδιά και κάτω των 4 ετών είναι δωρεάν.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου.

Για να κλείστε θέση, καλέστε στο 213 2008044, Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 12:00 έως τις 15:00. Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με σειρά προτεραιότητας των τηλεφωνημάτων.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr