Άλιμος Online

Βασίλης και Γιώργος: Μία παραδοσιακή ταβέρνα του Αλίμου

Βασίλης και Γιώργος: Μία παραδοσιακή ταβέρνα του Αλίμου

Σε ένα ήσυχο στενό της λεωφόρου Ελευθερίας (πρώην Αμφιθέας), κοντά στη Μαρίνα Αλίμου βρίσκεται η ταβέρνα "Βασίλης και Γιώργος".

Σίγουρα έχετε φάει στην  υπέροχη αυλή με την κλιματαριά και τη μεθυστική μυρωδιά από γιασεμί.

Η ταβέρνα ξεκίνησε να λειτουργεί ως μαγειρείο το 1983 από τον κύριο Βασίλη και την παράδοση συνεχίζουν τα ανίψια του, ο Βασίλης και ο Γιώργος.

Επίσης, ήταν η πρώτη ταβέρνα που σέρβιρε μπιφτέκι κοτόπουλου. Είναι το στέκι των καλοφαγάδων και τον ιστιοπλόων, καθώς εκτός από εκλεκτά κρεατικά διαθέτει και φρέσκα ψαρικά. Άλλες γεύσεις που πρέπει να δοκιμάσετε είναι η τηγανιά κοτόπουλου, η ψητή σαρδέλα στα κάρβουνα, το μπιφτέκι κοτόπουλου, το κοντοσούβλι, οι λαχανοντολμάδες αλλά και οι ιδιαίτερα γευστικές σαλάτες του. 

Όλα τα υλικά είναι από ντόπιους παραγωγούς και τα κρέατα ελληνικής προέλευσης.

Επειδή όμως μάλλον σας ανοίξαμε την όρεξη, αν δε μπορείτε να πάτε μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 210 9884933 και 210 9839250 και να σας τα φέρουν στο χώρο σας.

 

Βρίσκεται: Δαβάκη 3, Άλιμος

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr