Άλιμος Online

Σήμερα η εκδήλωση ιστορικής μνήμης «62 χρόνια μετά τα Σεπτεμβριανά» στο Cine Άλιμος

Σήμερα η εκδήλωση ιστορικής μνήμης «62 χρόνια μετά τα Σεπτεμβριανά» στο Cine Άλιμος

Ο Δήμος Αλίμου και η εθελοντική ομάδα «Ρωμιών Πράξεις» με αφορμή την 62η επέτειο του πογκρόμ κατά των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης τον Σεπτέμβριο του 1955, συνδιοργανώνουν εκδήλωση-συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με θέμα: «Άγνωστες πτυχές των Σεπτεμβριανών 62 χρόνια μετά και ο απόηχος των γεγονότων στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας».

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ο βουλευτής Αττικής του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιός Πάνος Σκουρολιάκος, η ηθοποιός και συγγραφέας Μιμή Ντενίση, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Τάσος Τέλλογλου, ενώ θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Φρικτή Νύχτα» σε σκηνοθεσία Γιώργου Μουτεβελλή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 19:00, στο ΣΙΝΕ ΑΛΙΜΟΣ (Λεωφ. Ποσειδώνος 36).

Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί έκθεση που θα περιλαμβάνει πλούσιο υλικό από σχετικά πρωτοσέλιδα ελληνικών και τουρκικών εφημερίδων, φωτογραφίες, οπτικοακουστικό υλικό της ΕΡΤ, καθώς και μαρτυρίες ανθρώπων που έζησαν τα γεγονότα.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή για το κοινό από τις 18:00.

Πληροφορίες:

Ρωμιών Πράξεις: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Έλλη Χ. Κόβη:  6944 298197,  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ρεγγίνα Κατσιμάρδου: 6972 796740, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr