Άλιμος Online

Ανοιχτό μάθημα για την κοινωνικοποίηση του σκύλου και του κουταβιού σας στο ΕΚΕΣ

Ανοιχτό μάθημα για την κοινωνικοποίηση του σκύλου και του κουταβιού σας στο ΕΚΕΣ

Το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων διοργανώνει το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου μία ανοιχτή συνάντηση κοινωνικοποίησης σκύλων και κουταβιών. Πρόκειται για ένα ανοιχτό μάθημα σκύλους και κουτάβια 4-18 μηνών όλων των φυλών και ημιαίμων (και για σκύλους εκτός σχολής).

Τα σκυλιά θα κινηθούν στους οργανωμένους και ασφαλείς χώρους του ΕΚΕΣ και οι ιδιοκτήτες θα ενημερωθούν για την σπουδαιότητα της κονωνικοποίησης και την δυνατότητα προσαρμογής του σκύλου σε διαφορετικούς χώρους. Όσοι επιθυμούν μπορούν να πάρουν μέρος στο τέστ χαρακτήρα και συμπεριφοράς στο οποίο θα γνωρίσoυν καλύτερα τον σκύλο τους και θα αξιολογηθούν οι δυνατότητες εκπαίδευσης του. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στη σχολή του Ελληνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Σκύλων με τη επίβλεψη των εκπαιδευτών της σχολής οι οποίοι θα είναι πρόθυμοι να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας.
Προϋποθέσεις συμμετοχής:

-ηλικία κουταβιών 4-18 μηνών

- βιβλιάριο υγείας σκύλου

- τα σκυλιά θα έρχονται με λουρί .

 Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά 2109830601-2109844772 Δε-Πα 11.00- 18.00 μμ μέχρι Παρασκευή 13/7 και ηλεκτρονικά μέχρι Πέμπτη 12/7 info@ekes,gr ( θα λάβετε απάντηση επιβεβαίωσης)

Με την υποστήριξη της PROPLAN 


Είσοδος ελεύθερη με την προϋπόθεση να έχει γίνει δήλωση συμμετοχής.

ΕΚΕΣ: Λ. Αλίμου 19, Άλιμος

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr