Άλιμος Online

Άρωμα Μιλάνου στη Θουκυδίδου

Άρωμα Μιλάνου στη Θουκυδίδου

Τώρα που το καλοκαίρι μας αποχαιρετά και θα μαζευτούμε στο cozy περιβάλλον του σπιτιού μας, μπορείτε να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα με τα Millefiori Milano.

Το κατάστημα Victoria Hamilton έχει την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων στη χώρα μας και αν δεν γνωρίζετε το brand είναι η κατάλληλη ευκαιρία να περάσετε από την οδό Θουκυδίδου, όπου σίγουρα θα το λατρέψετε.

Θα βρείτε  αρωματικά χώρου (bamboo sticks ή ειδικό κεραμικό υλικό) με απίστευτα μεγάλη διάρκεια. Καινούριες ιδέες όπως αρωματικό βραχιολάκι, αρωματικό τσάντας με φουλαράκι, αρωματικά πουγκιά για τις ντουλάπες, Notebook /αντζέντα με το υπέροχο άρωμα καθώς και αρωματικά αυτοκινήτου! Ξανά διαθέσιμα θα βρείτε τα πραγματικά μοναδικά κεριά που θα πλημμυρίσουν το χώρο σας με ευωδιές, καίνε σωστά και μυρίζουν για πολλές ώρες.  Όλα είναι ειδικά ελεγμένα ώστε να μην επιβαρύνουν άτομα με χρόνιες αναπνευστικές παθήσεις. Είναι υγιεινά και σίγουρα τα προϊόντα της Millefiori Milano θα σας καταπλήξουν, αφού καταφέρνουν να διατηρήσουν τη μυρωδιά τους ακόμη και στους πιο "δύσκολους" χώρους, όπως γυμναστήρια και αίθουσες διδασκαλίας.

Το κατάστημα βρίσκεται στην Αγορά από το 1990 και τα 26 χρόνια λειτουργίας του είναι από μόνα τους εγγύηση για τα μοναδικά προϊόντα που έχει.

 

Victoria Hamilton : Θουκυδίδου 49, Άλιμος - 210 9849744

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr