Άλιμος Online

Μάθε και εσύ Kick Boxing

Μάθε και εσύ Kick Boxing

Το Kick Boxing είναι μαχητικό άθλημα που συνδυάζει πυγμαχία και λακτίσματα. Φυσικά, είναι και μία πολλή καλή άσκηση για το σώμα.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Φωκέας» δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο συγκεκριμένο άθλημα και στο τμήμα, ο αθλητής-τρια ξεκινά με την εκμάθηση των βασικών τεχνικών λακτισμάτων και πυγμαχίας. Γυμνάζει ολόκληρο το σώμα κινητοποιώντας πολλές αρθρώσεις και μεγάλες μυϊκές ομάδες. Είναι ένα μέσο εκτόνωσης και αυτοάμυνας. Βελτιώνει την αντοχή και δυναμώνει την καρδιά.

Για πληροφορίες μπορείς να καλέσεις στα γραφεία του Συλλόγου στο 2118000705. Η εγγραφή είναι δωρεάν και μπορείς να κάνεις μία δοκιμή να δεις αν σου ταιριάζει ως άθλημα ώστε να ξεκινήσεις εντατικά.

 

Βρίσκεται: Χαριλάου Τρικούπη 21, Πλατεία Παναγούλη  (Άνω Καλαμάκι)

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ : Δευτέρα - Τετάρτη - Παρασκευή από 09:00 – 11:00, Δευτέρα έως  Παρασκευή 17:00 – 22:30 και Σάββατο 11:00 – 15:00

Email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα : www.fokeas.gr

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr