Άλιμος Online

Εκδήλωση για τη μουσικοθεραπεία και την κοινωνική μουσικοθεραπεία

Εκδήλωση για τη μουσικοθεραπεία και την κοινωνική μουσικοθεραπεία

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 19:00 στη θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν» θα πραγματοποιηθεί δωρεάν εκδήλωση με θέμα «Εκδήλωση για τη μουσικοθεραπεία και την κοινωνική μουσικοθεραπεία», με αφορμή την Ευρωπαική Ημέρα Μουσικοθεραπείας.

Πρόγραμμα:

-Ομιλία από την Πελίνα Ευαγγέλου, μουσικοθεραπεύτρια, υπεύθυνη του Τομέα Μουσικοθεραπείας του ΘΟΠΑΑ του Δήμου Αλίμου, με θέμα: «Η συμβολή της Μουσικοθεραπείας και της Κοινωνικής Μουσικοθεραπείας στην ψυχική υγεία, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και την κοινωνική ένταξη ατόμων με ήπιες ή σοβαρότερες δυσκολίες και αναπηρίες»

-Προβολή του ντοκιμαντέρ  «Όταν αρχίζει το τραγούδι» -Α’ βραβείο Φεστιβάλ Δράμας 2014, διάρκεια 8’. Σκηνοθεσία: Γιάννης Πόθος, Μουσική: Πελίνα Ευαγγέλου

-Συναυλία Κοινωνικής Μουσικοθεραπείας του Μουσικού Σχήματος «Ονειρέματα»
Τραγουδούν: Μαρία Πόθου, Μαριαλένα Θεοφανίδη και Καλλιώ Μαρτυρίδου, εκπαιδευόμενες στο Κέντρο Ημέρας του Πανελληνίου Συλλόγου Γονέων και Φίλων Aτόμων με Προβλήματα Όρασης και Πρόσθετες Αναπηρίες «Aμυμώνη»
Πιάνο-Διδασκαλία τραγουδιών-Δημιουργία μουσικού σχήματος: Πελίνα Ευαγγέλου

Από το 2009 έως σήμερα τα «Ονειρέματα» έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 30 μουσικές εμφανίσεις. Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει τραγούδια των: Μ.Χατζηδάκη, Δ.Σαββόπουλου, Μ.Λοΐζου, Π.Ευαγγέλου κ.α..

Συμμετέχουν:
Κωνσταντίνα Βεντούρη-Ρούσσου, φλάουτο
Ρία Αναστασίου, βιολοντσέλο
Παναγιώτης Μέγας, υπεύθυνος ήχου

Είσοδος ελεύθερη

Πληροφορίες: Καθημερινά 09:00 – 20:00, 210 99 42 500 & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr