Άλιμος Online

Φθινοπωρινό αντάμωμα της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλίμου

Φθινοπωρινό αντάμωμα της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλίμου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το φθινοπωρινό αντάμωμα της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αλίμου, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου.

Τη συνάντηση διοργάνωσε το Γυναικείο Τμήμα της Τοπικής και πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Coral στο Παλαιό Φάληρο.

Η εκδήλωση έγινε όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Πρόεδρος της τοπικής Μανώλης  Μιχαλέτος, με σκοπό τη σύσφιγξη των σχέσεων μεταξύ των μελών του κόμματος και των κομματικών οργάνων, την ενημέρωση για θέματα της επικαιρότητας τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο καθώς και την ανάκτηση δυνάμεων για τις πολιτικές μάχες που έρχονται.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός κ. Νίκος Δένδιας, ο επίσης πρώην Υπουργός και Βουλευτής κ.  Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης,  η Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων της ΝΔ κ. Συρεγγέλα Μαρία και η αναπληρώτρια κυρία Παυλίδου Κουτρουμπή,  ο Σάκης Ιωαννίδης, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ και πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης, αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, ο Γραμματέας Επιστημονικών Φορέων κ. Νίκος Κωστόπουλος,   ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ κύριος Τάσος Γαιτάνης, ο Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων κύριος Βασίλης Σπανάκης, , οι αναπληρωτές της γραμματείας Οργανωτικού κκ Νικολακέας και Σταθόπουλος, ο τομεάρχης της Β2 Χάρης Πανόπουλος και οι πολιτευτές: Σωτήρης Ησαϊας, Αλφρέντο Σαλτιέλ,Μαριάνθη Καφετζή, Πολυτίμη Λεονάρδου,Κορίνα Δαμουλιάνου και οι κυρίες Ζαφειροπούλου και Αράπογλου.

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr