Άλιμος Online

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η εθελοντική αιμοδοσία σήμερα, η οποία θα συνεχιστεί αύριο στο Β ΚΑΠΗ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η εθελοντική αιμοδοσία σήμερα, η οποία θα συνεχιστεί αύριο στο Β ΚΑΠΗ

Από το πρωί δεκάδες ήταν οι Αλιμιώτες και οι Αλιμιώτισσες που έσπευσαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο για  να δώσουν μία φιάλη αίμα και να συνεισφέρουν στην κοινωνική προσφορά.

Παρόντες από το πρωί ήταν ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού Στέφανος Διαμαντής και η Διευθύντρια Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου μας, Ράνια Ζαχαροπούλου.

«Η αιμοδοσία είναι κορυφαία πράξη εθελοντισμού, το έχουμε όλοι ανάγκη, είναι αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους μας, είναι ευεργέτημα.  Καλώ τους δημότες και τους κατοίκους του Δήμου μας, να έρθουν και να δώσουν αίμα. Μόνο 10’ λεπτά από τον χρόνο τους, μπορούν να σώσουν μια ζωή. Η προσέλευση σήμερα  ήταν υπεράνω των προσδοκιών μας. Ήρθαν πάρα πολλοί κάτοικοι του Δήμου μας να δώσουν αίμα και αυτό μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Συνεχίζουμε αύριο, δεύτερη ημέρα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας, στο Β΄ΚΑΠΗ  στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Άνω Καλαμάκι). Από τις 10:00 έως τις 13:00. Απαραίτητο είναι να έχουν οι εθελοντές μαζί το ΑΜΚΑ και την Αστυνομική Ταυτότητα» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Διαμαντής.

 Την υποστήριξή τους στην προσπάθεια αυτή δήλωσαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι Αναστασία Σιμητροπούλου και Μαίρη Ανανιάδου.

Χάλκινο Βραβείο Εθελοντισμού δόθηκε στον Φίλιππο Μαρούλη, από το Ε.ΚΕ.Α (Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας) για την 25η φορά  που έδωσε αίμα. Το Βραβείο παρέδωσε στον αξιέπαινο αιμοδότη ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Διαμαντής.

 

 

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr