Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, 22:15
Ο Άλιμος με τον Ανδρέα Κονδύλη στον Τηλεμαραθώνιο της UNICEF στην ΕΡΤ

Παρών στον Τηλεμαραθώνιο Αγάπης 2017 της UNICEF στην ΕΡΤ, ήταν μεταξύ άλλων και ο Δήμος Αλίμου, με εκπρόσωπο τον Δήμαρχό του, Ανδρέα Κονδύλη.

Ο Δήμαρχος προσφέροντας το κουτί με τις εισφορές των Αλιμιωτών είπε: «Κατ’αρχάς ευχαριστούμε για την πρόσκληση και ευχαριστούμε την ΕΡΤ που βοηθάει τη UNICEF που παίρνει κάθε χρόνο αυτή την τόσο σημαντική πρωτοβουλία. Σας φέραμε ένα κουτί από τον Άλιμο, γεμάτο από την αγάπη των πολιτών και γεμάτο από τις συνεισφορές τους. Ήταν συγκινητικό με πόση προθυμία, σύλλογοι, ομάδες, φορείς και κυρίως τα παιδιά θέλησαν να βοηθήσουν σε αυτήν την προσπάθεια και να βοηθήσουν άλλα παιδάκια που έχουν ανάγκη.Ως λαός έχουμε πολλά στραβά, αλλά έχουμε και πολλά καλά. Ένα από αυτά τα καλά, είναι ότι, όσα προβλήματα και να έχουμε, ή να πεινάμε, πάντα σκεφτόμαστε τον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη. Αυτό το χαρακτηριστικό λειτούργησε πάλι και έκανε τους ανθρώπους να θελήσουν να βοηθήσουν. Όπως ρίχνουν στο παγκάρι της εκκλησίας για να γίνει κάτι καλό, έτσι λειτούργησαν και τώρα, σαν να κάνουνε μια ευχή. Με μόνο ένα ευρώ μπορεί να εμβολιαστεί ένα παιδί και να γλυτώσει από θανάσιμες ασθένειες. «Ένα ευρώ για μια ζωή»!

 

Τι διάβασαν περισσότερο οι Αλιμιώτες;
 

Γυναίκα χαρακώνει βρέφη με αιχμηρό αντικείμενο σε Άλιμο και Άγιο Δημήτριο

17 Ιουλίου, 10:43

Την Τρίτη 10 Ιουλίου, μία γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, πλησίασε μία μητέρα και χαράκωσε με αιχμηρό αντικείμενο που είχε κρυμμένο στα χέρια της, το πόδι του μόλις δυόμιση μηνών μωρού της.

 
 

Οι 4 παραλίες των Νοτίων που είναι ακατάλληλες για κολύμπι

17 Ιουλίου, 05:24

Λίστα με κατάλληλες και ακατάλληλες παραλίες για κολύμπι στην Αττική δημοσίευσε το Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών.

 
 

Street food festival ετοιμάζεται στο Cine Άλιμος

16 Ιουλίου, 11:57

Street food festival ετοιμάζεται φιλοξενηθεί στον χώρο του θερινού κινηματογράφου της παραλίας μας.

 
 

Σοβαρό τροχαίο αργά τη νύχτα, στη διασταύρωση Θεμιστοκλέους και Λεωφ. Καλαμακίου

21 Ιουλίου, 08:45

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα έγινε χθες τη νύχτα – περίπου στις 03:00 –  στη διασταύρωση της οδού Θεμιστοκλέους με την Λεωφόρο Καλαμακίου.

 
 

Παλαιό Φάληρο: Η Ευγενία Μανωλίδου έπεσε στη θάλασσα και την έβγαλε το Πολεμικό Ναυτικό

17 Ιουλίου, 15:28

Ένα μικρό ατύχημα είχε σήμερα η Ευγενία Μανωλίδου.

 
 

Γλυφάδα: Αύριο η δωρεάν συναυλία του Τόλη Βοσκόπουλου

17 Ιουλίου, 06:50

Ο ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος στο Φεστιβάλ Γλυφάδας 2018!

 
 

Συνελήφθη η γυναίκα που χαράκωνε βρέφη σε εμπορικά κέντρα των Νοτίων Προαστίων

19 Ιουλίου, 06:04

Χθες το βράδυ συνελήφθη η γυναίκα που χαράκωνε βρέφη σε εμπορικά κέντρα του Αλίμου και του Αγίου Δημητρίου.

 
 

Δύο ακόμη μαρτυρίες από μητέρες που δέχτηκαν την επίθεση της γυναίκας που χαρακώνει μωρά – Οι νέες εξελίξεις

18 Ιουλίου, 09:05

Χθες το πρωί ήρθε στη δημοσιότητα το θέμα που προκάλεσε σοκ, για τη γυναίκα που χαρακώνει μωρά τα οποία βρίσκονται στην αγκαλιά των μητέρων τους.

 
 

Πως θα ήταν «Τα Φιλαράκια» αν είχαν γυριστεί στον Άλιμο

16 Ιουλίου, 11:40

Αυτή την ερώτηση έκανα στον εαυτό μου μετά από το χιλιοστό re-run της σειράς στο Netflix. Ναι, είμαι από εκείνους που βλέπουν ξανά τα επεισόδια στο Netflix, γιατί προφανώς δεν τους έφτανε το Star.

 
 

Μία συνέντευξη «από καρδιάς», του Αλιμιώτη Μανώλη Λιδάκη στο Alimos Online

17 Ιουλίου, 11:30

Εδώ και τρεις δεκαετίες ο Μανώλης Λιδάκης θεωρείται ένας από τους πιο αγαπητούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής. Με συνεργασίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα μουσικού υλικού, έχει καταφέρει να είναι μία από τις πιο διαχρονικές παρουσίες στον χώρο.