Άλιμος Online

Η Δημοτική Αρχή στην πρώτη βόλτα του Ρούντολφ

Η Δημοτική Αρχή στην πρώτη βόλτα του Ρούντολφ

Λίγο μετά τις 18:00 ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, βρέθηκαν στην Αγορά της Θουκυδίδου για να κάνουν την πρώτη χριστουγεννιάτικη βόλτα με τον Ρούντολφ το Τρενάκι.

Ανέβηκαν στο τρενάκι για την πρώτη τους βόλτα και αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος με τους πολίτες που βρίσκονται εκείνη την ώρα στο σημείο. Την παράσταση όμως, έκλεψε ο ανιματέρ που παρουσίασε ένα μοναδικά εντυπωσιακό show με φλόγες.

Αύριο, στις 12:00 το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πλατεία Καραϊσκάκη ανοίγει τις πόρτες του για όλους και ο Ρούντολφ θα βρίσκεται στην Αγορά της Δωδεκανήσου από τις 10:00 έως τις 18:00 για να σας πάει βόλτες!

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr