Άλιμος Online

The Ε.G Body Project: Χάσε τα κιλά των εορτών με personal training

The Ε.G Body Project: Χάσε τα κιλά των εορτών με personal training

Οι δικαιολογίες τελείωσαν μαζί με τις γιορτές. Αν νιώθεις πως το παραέκανες με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες αλλά δεν σου αρέσουν τα γυμναστήρια, τότε έχουμε τη λύση για σένα. Η personal trainer Ελένη Γεροντή σε περιμένει στο The E.G Body Project στο Καλαμάκι, με ένα πρόγραμμα γυμναστικής προσαρμοσμένο στο σώμα και τις ανάγκες σου.

Μετά από πολυετή πείρα ως personal trainer, η Ελένη Γεροντή θα κάνει τη γυμναστική να σου φαίνεται διασκεδαστική και το πρόγραμμα θα εναλλάσσεται και θα προσαρμόζεται χωρίς να γίνεται μονότονο. Φέτος, πραγματοποίησε τους fitness στόχους σου, έλεγξε το βάρος σου και ετοιμάσου για το καλοκαίρι.

The E.G. Body Project by Ελένη Γεροντή - Personal Trainer - Prenatal Pilates Certified - Total Body Workout
Transformation

Αριστοτέλους 36 (απέναντι από το Δημαρχείο- Ισόγειο), Άλιμος -Τηλ:  697 322 9136

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr