Άλιμος Online

Ο Χ.Λ.Ο. «ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΣ» έκοψε την πίτα του

Ο Χ.Λ.Ο. «ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΣ» έκοψε την πίτα του

Την πίτα του έκοψε ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος «ΣΤΗΣΙΧΟΡΟΣ», μέσα στην κατάμεστη αίθουσα χορού του, που βρίσκεται στη Λ. Δωδεκανήσου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λευτέρης Κορναράκης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Βέργης. Αφού ευχαρίστησε ονομαστικά τους επίσημους που παρευρέθηκαν, δήλωσε μεταξύ άλλων πως "θα συνεχίσουν και το 2018 με δυναμισμό και μακριά από μικροπρέπειες". 

Ο Δήμαρχος της πόλης μας Ανδρέας Κονδύλης, αφού συνεχάρη τα μέλη του Συλλόγου για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, τους παρότρυνε να συνεχίζουν να ταξιδεύουν, ώστε να δίνουν το μήνυμα του ελληνισμού και της παράδοσης σε όλες τις περιοχές της χώρας. Ο Δήμαρχος έκοψε το πρώτο κομμάτι στον Άγιο Βασίλη, ένα μεγάλο στον ‘φτωχό’ και ένα στον Δήμο μας.

Ακολούθησαν οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορείς του Δήμου, όπου με τη σειρά τους ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενους και τόνισαν πως ο σύλλογος φέρνει κάθε χρόνο κοντά του τους νέους. Ακολούθησε βράβευση μαθητών με τιμητικές πλακέτες και αφού μοιράστηκε βασιλόπιτα στους παρευρισκόμενους, ξεκίνησε το γλέντι με πολύ χορό και φαγητό που θα συνεχίσει όλη την ημέρα.

 

 

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr