Άλιμος Online

Άν έχεις τύχη διάβαινε...

Άν έχεις τύχη διάβαινε...

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του  έκοψε το πρακτορείο ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην Παναγή Τσαλδάρη 15, στο Καλαμάκι.

Συγχρόνως, έκανε εγκαίνια στον αποκλειστικό  χώρο μέσα στο πρακτορείο, που φιλοξενεί σύγχρονα παιγνιομηχανήματα VTLs  - γνωστά και ως ‘φρουτάκια’ - για την διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών. Τα Παιγνιομηχανήματα του ΟΠΑΠ διαθέτουν βίντεο-οθόνη με σύγχρονα γραφικά  και χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή τυχερών παιχνιδιών.

 Πολλοί ήταν οι φίλοι και γνωστοί που παραβρέθηκαν το Σάββατο βράδυ στην κοπή της πίτας, στο όμορφο και πλήρως εξοπλισμένο υπερπρακτορείο, το οποίο άνοιξε τον περασμένο Μάρτιο.  Πρόκειται για έναν νέο υπερσύγχρονο και ιδιαίτερης αισθητικής χώρο 167 τ.μ., με 32 οθόνες, 4 υπολογιστές και όλες τις ανέσεις φιλοξενίας για ώρες διασκέδασης, που σας περιμένει για να δοκιμάσετε την τύχη σας σε όλα τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Είναι για απαιτητικούς πελάτες και διαθέτει εξαιρετικό εξαερισμό και κλιματισμό, αναπαυτικούς καναπέδες και φιλικό περιβάλλον.

Δοκίμασε τα!Μπορεί η τύχη είναι με το μέρος σου!

 

Τι είναι τα Παιγνιομηχανήματα και πώς παίζονται τα παιχνίδια:

Είναι παρόμοια με τα κλασσικά Παιγνιομηχανήματα, στη λογική ότι κάθε τερματικό είναι μία αυτόνομη συσκευή  μέσα στην οποία το κάθε παιχνίδι  διαθέτει μία γεννήτρια τυχαίων αριθμών. Κάθε τερματικό είναι συνδεδεμένο στο κεντρικό σύστημα του ΟΠΑΠ, μέσω του οποίου γίνεται η διαχείριση, η παρακολούθηση και ο έλεγχος σωστής λειτουργίας των παιχνιδιών.

Τα παιχνίδια είναι πολύ εύκολα στη χρήση τους. Ο παίκτης επιλέγει το χρηματικό ποσό  που επιθυμεί να στοιχηματίσει και στη συνέχεια πατάει το κουμπί έναρξης του παιχνιδιού. Ο παίκτης δεν έχει κανέναν έλεγχο επί των συνδυασμών που θα εμφανιστούν ή οποιασδήποτε νίκης που θα επιτευχθεί. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος πρόβλεψης πότε και αν θα κερδίσει. Είναι σημαντικό ο παίκτης να διαβάσει τον πίνακα πληρωμών και τις οδηγίες του παιχνιδιού για να κατανοήσει τη λειτουργία του.

Στα  παιχνίδια  σε Παιγνιομηχανήματα οι γραμμές πληρωμών  είναι μια σειρά διαδοχικών συμβόλων επί της οθόνης, που μπορεί να μην βρίσκονται απαραίτητα σε ευθεία. Ο συνδυασμός συμβόλων σε μια γραμμή αποδίδει ένα ορισμένο κέρδος. Τα παιχνίδια διαθέτουν μια σειρά από εικονικούς τροχούς με σύμβολα που περιστρέφονται κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στις γραμμές πληρωμών εμφανίζονται σύμβολα, ξεκινώντας από αριστερά προς τα δεξιά ή και από δεξιά προς τα αριστερά.

Ένα κλασσικό παιχνίδι διαθέτει τρεις τροχούς με σύμβολα και τουλάχιστον μία γραμμή πληρωμής. Τα  παιχνίδια  σε Παιγνιομηχανήματα μπορεί να διαθέτουν περισσότερους από τρεις τροχούς και περισσότερες από μία γραμμές πληρωμής.

Όσες περισσότερες γραμμές στοιχηματίζει κανείς, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να κερδίσει. Υπάρχει η πιθανότητα  να αποδοθεί μπόνους ή συνδυασμός κέρδους στοιχηματίζοντας μία μόνο γραμμή, ωστόσο η εμπειρία του παιχνιδιού αλλάζει όταν  παίζονται οι μέγιστες γραμμές πληρωμών. Οι  παίκτες θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί σε σχέση με το ύψος του στοιχηματισμού ανά γραμμή. Το ποσό στοιχηματισμού των παιχνιδιών σε Παιγνιομηχανήματα κυμαίνεται από € 0,10 έως € 2,00. Τα περισσότερα από τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ αποδίδουν δωρεάν περιστροφές και μπόνους.

Το αποτέλεσμα κάθε στοιχήματος σε ένα παιχνίδι είναι τυχαίο και δεν επηρεάζεται, ελέγχεται ή σχετίζεται με οτιδήποτε άλλο εκτός από τις αριθμητικές τιμές που παράγονται από πιστοποιημένη γεννήτρια τυχαίων αριθμών, σε σχέση με τον εκάστοτε πίνακα απόδοσης κερδών  και τους κανόνες του παιχνιδιού που ισχύουν Το ελάχιστο και το μέγιστο χρηματικό ποσό συμμετοχής στα παιχνίδια, καθώς και το μέγιστο χρηματικό ποσό κέρδους εμφανίζονται στην οθόνη κάθε Παιγνιομηχανήματος. Οι κανόνες διεξαγωγής του κάθε παιχνιδιού παρουσιάζονται στον παίκτη μέσω της οθόνης οδηγιών του παιχνιδιού

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr