Άλιμος Online

CITHAERON: Μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας

CITHAERON: Μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας

Νέα έδρα της εταιρείας CITHAERON στον Άλιμο και συγκεκριμένα στην οδό Οδ. Ανδρούτσου 9, στο Καλαμάκι.

Η CITHAERON δραστηριοποιείται συστηματικά στους τομείς της ανάπτυξης, σχεδίασης, εγκατάστασης, συντήρησης και παρακολούθησης ολοκληρωμένων συστημάτων ασφαλείας υψηλής τεχνολογίας, προδιαγραφών και ποιότητας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία σε μια γκάμα τεχνολογικών και εφαρμογών που περιλαμβάνει συστήματα συναγερμών, πυρανίχνευσης, πυρόσβεσης, κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης, ελέγχου πρόσβασης, συστήματα μετάδοσης εικόνας (Οπτικής ίνας,UTP κ.ά.), συστήματα ανίχνευσης αερίων καθώς επίσης και σε αντικλεπτικά συστήματα, συστήματα καταμέτρησης διελεύσεων, συστήματα διαχείρισης κτιρίων όπως και στην εγκατάσταση και διαχείριση μεσαίων δικτύων (LANS,WLANS).

Η CITHAERON παρέχει στους πελάτες της υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες μιας και φιλοδοξία της ήταν πάντοτε και φυσικά παραμένει το να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες ασφαλείας των πελατών της με ότι πιο ποιοτικό μπορεί να προσφέρει η αγορά. Προς αυτήν την κατεύθυνση εκπαιδεύει το προσωπικό της διαρκώς ενώ αναζητά σε μόνιμη βάση νέες συνεργασίες με προμηθευτές υψηλού κύρους, ενώ σχεδιάζει και επανασχεδιάζει διαρκώς τις διαδικασίες και τις πολιτικές λειτουργίας της με γνώμονα πάντοτε την όσο το δυνατόν πιο άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της. Τέλος απαιτεί από τις συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες να παρέχουν το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών με αυτήν.

Η CITHAERON διαθέτει πολύχρονη πείρα και συνεργασία με εταιρείες που ηγούνται στον χώρο όπως: Honeywell Security Video Systems, Honeywell Security (Galaxy panel),Pelco Video, General Electric (Caddx), HIK VISION, Dahua, Samsung CCTV, General Electric CCTV, Honeywell Access Control, KILSEN Fire Systems, HID AC, Scantronic, BOSCH ,Cooper-Univel, Sensitron Gas Detection ,CISCO.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι η CITHAERON τα τελευταία τέσσερα χρόνια και λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική αλλά και την επαγγελματική πραγματικότητα κατάφερε να επεκτείνει το ενεργό πελατολόγιό της και να διπλασιάσει τον τζίρο της σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Η εταιρεία μας αποτελεί εγκεκριμένη και μόνιμη συνεργάτης της Τραπέζης της Ελλάδος αλλά και άλλων μεγάλων εταιρειών όπως το ΜΕΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ,ΑΚΤΩΡ κ.α.

Η CITHAERON απασχολεί ανθρώπους οι οποίοι έχουν επιλεχθεί με αυστηρά κριτήρια για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή τους. Η επένδυσή της σε αυτούς είναι διαρκής μιας και αναγνωρίζει πως αποτελούν το σημαντικότερο κεφάλαιό της. Οι άνθρωποι αυτοί είναι διαθέσιμοι ανά πάσα στιγμή για να παρέχουν τις υπηρεσίες τους όπου και όταν υπάρχει ανάγκη για ασφάλεια των πιο πολύτιμων αγαθών του ανθρώπου.

 

CITHAERON

Μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας

Oδ. Ανδρούτσου 9, Άλιμος

Mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Tηλ.:+30211 4066850

Ιωάννης Παγώνης

Ηλεκτρονικός Μηχανικός

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr