Άλιμος Online

Αφήγηση παραμυθιών από τη Σύνη Άστρα κάθε Τετάρτη στο Premier

Αφήγηση παραμυθιών από τη Σύνη Άστρα κάθε Τετάρτη στο Premier

Κάθε Τετάρτη, 18:00 με 19:00, η Σύνη Άστρα θα βρίσκεται στο Premier για να αφηγηθεί παραμύθια στους μικρούς μας φίλους. Είναι εικαστικός και από το 2007 ασχολείται με την αφήγηση και την δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Μιλώντας μαζι της για την δουλεια της μας μετέφερε στον υπέροχο κόσμο των παραμυθιών τονίζοντας μας τα ακόλουθα: « Τα παραμύθια έχουν ψυχοθεραπευτική δράση σε όλους και ειδικα για τα παιδια ειναι παρηγορητικά,διδακτικά,μαγικά. Υπάρχει σχεδόν πάντα ένας ήρωας,μια ζωή που τη ζει αυτός και με αποστολές συνήθως προς το καλό. Στο τελος των παραμυθιών με το "ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα" συνήθως υπάρχει μια εξυγίανση και ένα δίδαγμα όπως στη μυθολογία. Εκτυλίσσονται σε χρόνο άχρονο "μια φορά και ένα καιρό"..σε μια ουτοπία ..σε τόπο άτοπο. Σε ενα μακρινό μέρος και ψέματα η αλήθεια δεν θα μάθουμε ποτε αν ειναι αληθινή ιστορία παρόλο που έχει να κάνει με όλες τις ιστορίες της ζωής όλου του κόσμου. Τα παραδοσιακά παραμύθια διασώθηκαν απο στόμα σε στόμα ..και υπάρχουν ιστορίες που επέζησαν απο τις απαρχές του κόσμου..».

Κάθε Τετάρτη

Συμμετοχή παιδιού: 2.5€

Premier: Αριστοτέλους 39, Άλιμος

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr