Άλιμος Online

Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση από το πρωί στη Λεωφόρο Καλαμακίου

Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση από το πρωί στη Λεωφόρο Καλαμακίου

Μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση δημιουργήθηκε σήμερα το πρωί, στη Λεωφόρο Καλαμακίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης δικτύου αποχέτευσης στη Λεωφόρο Αμφιθέας.

Ακριβώς ένα μήνα μετά, ξαναγίνονται εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο ίδιο σημείο (στη Λεωφόρο Αμφιθέας) (νυν Λεωφόρο Ελευθερίας) και η κυκλοφορία διεξάγεται και πάλι μέσω της οδού Ταξιαρχών για την παραλιακή. Οι ακινητοποιημένοι για πολλή ώρα οδηγοί, έχαναν το πρωί γρήγορα την υπομονή τους, καθώς οι φωτεινοί σηματοδότες στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την Λεωφόρο Καλαμακίου, εναλλάσσονται γρήγορα και εξαιτίας τους καθυστερούσαν να πάνε στις δουλειές τους.  Οι εργασίες είναι προγραμματισμένες να διαρκέσουν μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, αλλά ευελπιστούμε ότι η κυκλοφορία των οχημάτων θα αποκατασταθεί γρηγορότερα.

Πιο συγκεκριμένα:

  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των βαρέων οχημάτων (άνω των 3,5 τόνων) στη Λ. Ελευθερίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αναπήρων Πολέμου έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Ποσειδώνος. Κατά την διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, θα πραγματοποιείται με εκτροπή των βαρέων οχημάτων στη Λ. Αγ. Βαρβάρας – συνέχεια μέσω των οδών Αγ. Δημητρίου-δεξιά Καλαμακίου-αριστερά Λ. Ποσειδώνος.
  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας όλων των λοιπών οχημάτων (έως 3,5 τόνους) στη Λ. Ελευθερίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνάρχου Μακαρίου έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Ποσειδώνος. Κατά την διακοπή η διεξαγωγή της κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, θα πραγματοποιείται με εκτροπή των οχημάτων δεξιά στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου-αριστερά οδός Ταξιαρχών- δεξιά οδός Καλαμακίου-αριστερά Λ. Ποσειδώνος.
  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στη Λ. Ελευθερίας, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνάρχου Μακαρίου έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ποσειδώνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Ποσειδώνος.
  • Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Γιάνναρου, από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ποσειδώνος έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ελευθερίας.
  • Μονοδρόμηση της οδού Ταξιαρχών, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Εθνάρχου Μακαρίου έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ελευθερίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr