Άλιμος Online

Valentine's Social Ballroom την Τετάρτη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Valentine's Social Ballroom την Τετάρτη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η επιτυχημένη σειρά των Social Ballroom συνεχίζεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Αυτή τη φορά γιορτάζουμε την ημέρα της αγάπης, τον Άγιο Βαλεντίνο, με τον χορό του πάθους, το tango. Ελάτε να χορέψετε και να ταξιδέψετε στους ρυθμούς του αργεντίνικου αισθησιασμού. 

Προσκαλέστε τον/την σύντροφό σας σε μία ξεχωριστή χορευτική εμπειρία και αφεθείτε στην γοητεία και στον ρομαντισμό του tango. Και για όσους όμως ακόμα δεν έχουν βρει τον Βαλεντίνο τους, ελάτε και μην ξεχνάτε ότι it takes two to tango.

Για όσους θέλουν να γνωρίσουν τα πρώτα βήματα του πιο αισθαντικού χορού, η εκδήλωση θα ξεκινήσει με ανοιχτό μάθημα από τους έμπειρους χορευτές και δασκάλους του Tango Factory και μουσική από την DJ Sabrina Tonelli, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ανοιχτή milonga (χορός για όλους) με τη μουσική συνοδεία των Evocacion και της Στέλλας Χροναίου και με προσκεκλημένους όλους.

Τετάρτη 14/02 | 20.30 μάθημα / 21.30 πάρτι
Ελεύθερη είσοδος, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr