Άλιμος Online

Έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα του «La vie en rose»

Έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα του «La vie en rose»

Το Alimos Online και το «La vie en rose» προσφέρουν στους αναγνώστες του site, έκπτωση 20% σε όλα τα προϊόντα του καταστήματος έως και το τέλος Μαρτίου.

Είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσετε νέα προϊόντα αλλά και να «γεμίσετε» τα ντουλάπια σας με αυτά που χρησιμοποιείτε και ίσως σας τελειώνουν. Αν δεν έχετε γνωρίσει ακόμη τα φυτικά καλλυντικά του «La vie en rose», τότε αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία. Θα βρείτε κρέμες προσώπου/σώματος/χεριών, σαμπουάν, διάφορα σαπούνια, serum, για διάφορες ηλικίες και τύπους δέρματος.

 Οι καλλυντικές κρέμες του περιέχουν φυτικά πιστοποιημένα συστατικά σε ποσοστό 100%, δραστικές πρώτες ύλες, εκχυλίσματα από φυτά υψηλής βιολογικής καλλιέργειας και αιθέρια έλαια Ταϋγέτου.

Για να ισχύσει η έκπτωση θα πρέπει να αναφέρετε το «Alimos Online».

 

La Vie en Rose: Παλαμηδίου 30, Άλιμος – 216 8008077

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr