Άλιμος Online

Άλιμος: Dog’s Voice και Animal Action θα στειρώσουν 150 αδέσποτες γάτες

Άλιμος: Dog’s Voice και Animal Action θα στειρώσουν 150 αδέσποτες γάτες

Η Πλατφόρμα Στήριξης Φιλοζωικών Οργανώσεων Dog’s Voice, επιβραβεύει τους Δήμους που εφαρμόζουν το φιλοζωικό της πρόγραμμα οργανώνοντας επιδοτούμενες στειρώσεις αδέσποτών ζώων.

Στον Δήμο Αλίμου θα συνεργστεί με την ομάδα της Animal Action θα στειρώσει 150 αδέσποτες γάτες από 14 Μαρτίου έως και 18 Μαϊου, με σκοπό να «ανακουφίσει» τις δύο μεγάλες γατο-αποικίες του Δήμου και να μειώσει τον πληθυσμό των αδέσποτων γατών κατά 10% μέσα στο 2018, καθώς η πρωτοβουλία θα επαναληφθεί τον Σεπτέμβριο για ακόμη 200 γάτες.

Η περισυλλογή, η επανένταξη και η μεταφορά των ζώων στους συμβεβλημένους με την Animal Action κτηνιάτρους θα γίνει από φιλόζωους εθελοντές δημότες Αλίμου σε απόλυτη συνεννόηση με τον Δήμο Αλίμου και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, Στέφανο Διαμαντή. 

 

Τατιάνα Τζινιώλη

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr