Άλιμος Online

1o Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καλαμακίου: Επιστρέφει η εκδρομή με τους γονείς

1o Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καλαμακίου: Επιστρέφει η εκδρομή με τους γονείς

Έπειτα από δική σας απαίτηση το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Καλαμακίου, «επαναφέρει» τις εκδρομές με τη συνοδεία των γονέων και η αρχή δίνεται το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου.

Μικροί και μεγάλοι, μέλη και μη του Συστήματος, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την προσκοπική περιπέτεια και να μάθουν «τι κάνουν οι στους Πρόσκοποι».

Η ανακοίνωση:

Η εκδρομή μας τη φετινή χρονιά θα έχει λίγο από… 70!!! Με αφορμή τον εορτασμό των 70 χρόνων του Συστήματος μας, αποφασίσαμε ότι αυτά μας τα γενέθλια θέλουμε να τα γιορτάσουμε… οικογενειακά!! Για το σκοπό αυτό θα πραγματοποιηθεί από το πρωινό του Σαββάτου 19 Μαΐου έως το απόγευμα της Κυριακής 20 Μαΐου 2018 διήμερη εκδρομή Συστήματος με γονείς στοΠροσκοπικό ΚέντροΑγίου Ανδρέα Αττικής στη Νέα Μάκρη. Το κατασκηνωτικό κέντρο του Αγίου Αντρέα αποτελεί μια από τις τελευταίες γωνιές πρασίνου της Αττικής, ενώ περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο https://www.facebook.com/St.Andreas.Scout.Centres/.

 

Δικαίωμα συμμετοχής στην εκδρομή έχουν όλα τα μέλη του Συστήματος, οι γονείς όλων των ανήλικων μελών μας, παλαιοί Πρόσκοποιαλλά και όσοι μικροί ή μεγάλοι φίλοι το επιθυμούν. Για τη συμμετοχή στην εκδρομή δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία ή ιδιαίτερος εξοπλισμός, παρά μόνο κέφι και ζωντάνια, ενώ η οικονομική συμμετοχή έχει οριστεί στα 30 € κατ’ άτομο για διανυκτέρευση σε 2κλινο ή 3κλινο σπιτάκι ή στα 25 € κατ’ άτομο για διανυκτέρευση σε δική σας σκηνή. Στην περίπτωση των λυκοπούλων, προσκόπων και ανιχνευτών οι σκηνές διατίθενται από το Σύστημα οπότε δεν χρειάζεται ειδική μέριμνα.Δεν υπάρχει οικονομική συμμετοχή για παιδιά κάτω των 4 ετών εφόσον διανυκτερεύουν με κάποιον από τους γονείς τους.

Η οικονομική συμμετοχή στη δράση περιλαμβάνει μεταφορά με πούλμαν από τη Λέσχη έως τον Άγιο Αντρέα και αντίστροφα, διαμονή σε σπιτάκια ή σε σκηνές (ανάλογα με την επιλογή σας), όλα τα γεύματα από το απογευματινό του Σαββάτου έως και το μεσημεριανό της Κυριακής (απογευματινό, βραδινό, πρωινό, πρόγευμα, μεσημεριανό)υλικά προγράμματος και φυσικά ένα μικρό αλλά μοναδικόαναμνηστικό.

Το ανωτέρω κατά περίπτωση ποσό θα πρέπει να καταβληθεί εφάπαξ έως τις 22 Απριλίου 2018 σε κάποιο από τα μέλη της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας η κα. Νατάσα Αναστασίου (μητέρα της Λυδίας από την Ομάδα) και η κα. Ολυμπία Κομπέλη (μητέρα του Αλέξη από την Αγέλη) έχουν οριστεί υπεύθυνες για την εν λόγω δραστηριότητα και θα βρίσκονται στην Εστία μας τις ημέρες και ώρες των δράσεων για τη συγκέντρωση των χρημάτων και των δηλώσεων συμμετοχής.

Για την εξασφάλιση της θέσης σας στη δράση απαιτείται η αποστολή της δήλωσης συμμετοχής, χρησιμοποιώντας το συνημμένο έντυπο. Μπορείτε να μας το στείλετε ηλεκτρονικά στοΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.ή να το παραδώσετε στις κυρίες Αναστάσιου και Κομπέλη τις ημέρες των συγκεντρώσεων μας επίσης έως τις 22 Απριλίου 2018.

Παρακαλούμε σημειώστε ότι σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής σας, αυτό θα πρέπει να γίνει εγγράφως μέσω του emailΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ενώ επιστροφές της οικονομικής συμμετοχής δεν δύναται να πραγματοποιηθούν μετά το πέρας της 6ης Μαΐου 2018.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα αποσταλούν αναλυτικές πληροφορίες και πλήρης λίστα ατομικών υλικώνμε email λίγες ημέρες πριν τη δράση ώστε όλοι να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για την εκδρομή! Η αναχώρηση μας θα πραγματοποιηθεί από την Εστία μας (Φαν Βάικ 2 &Λ.Ποσειδώνος) στις 8.00 πμ του Σαββάτου και η επιστροφή μας στις 17.00 μμ της Κυριακής, ενώ θα κινηθούμε όλοι μαζί ως ομάδες με τα ναυλωμένα πούλμαν καθότι το πρόγραμμα μας ξεκινάει από την αναχώρηση μας από την Εστία.

Όσοι λόγω εργασίας δεν θα μπορέσουν να αναχωρήσουνμαζί μας το πρωί του Σαββάτου,θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον ΑρχηγόΣυστήματος Χάρη Σκορδή στο τηλ. 6976357897, για να τους δώσειοδηγίες για την ώρα προσέλευσης στο Προσκοπικό Κέντρο του Αγίου Ανδρέα στη Νέα Μάκρη με στόχο την ομαλή τους ένταξητους στο πρόγραμμα το οποίο θα βρίσκεταιήδη σε ροή.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας emailστο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μην καθυστερείτε να δηλώσετε συμμετοχή! Τον φετινό Μάιο θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα Σαββατοκύριακο την προσκοπική ζωή ως μέλη μιας ενωμοτίας, να φτιάξετε τη δική σας κραυγή, να μάθετε να χρησιμοποιείτε πυξίδα και χάρτη, να μαγειρέψετε προσκοπικά, να παίξετε ζωηρά παιχνίδια, να τραγουδήσετε σε μια προσκοπική πυρά αλλά και πολλές πολλές άλλες εκπλήξεις που η Ομάδα Εργασίας ετοιμάζει για όλους εσάς!

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr