Άλιμος Online

Σεμινάριο «Παιδί και σκύλος» στο Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων στον Άλιμο

Σεμινάριο «Παιδί και σκύλος» στο Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων στον Άλιμο

Το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων στον Άλιμο, διοργανώνει σεμινάριο με θέμα «Παιδί και σκύλος» το Σάββατο 14 Απριλίου.

Το σεμινάριο αφορά την ομαλή συμβίωση των παιδιών με τα σκυλάκια τους, την ενημέρωσή τους για τις βασικές αρχές της κυνοφιλίας και την προετοιμασία τους για το τι πρέπει να γνωρίζουν στην καθημερινή τους σχέση με τον σκύλο ώστε να είναι συνειδητοποιημένοι ιδιοκτήτες για να περνάνε καλά και αυτά και οι σκύλοι τους.

Τα παιδιά θα μάθουν από τον εκπαιδευτή Θ. Τριάντη για την προσφορά του σκύλου προς στον άνθρωπο και θα ενημερωθούν για τους Σκύλους Οδηγούς Ελλάδος. Οι γονείς και οι ενήλικες θα ενημερωθούν από τον Ψυχολόγο κ. Χρήστο Κουτσαύτη για την ευεργετική παρουσία του σκύλου στην συμβίωσή του με ένα παιδί.

Οι εκπαιδευτές του ΕΚΕΣ θα ενημερώσουν ξεχωριστά όσους γονείς επιθυμούν για την επιλογή του κατάλληλου σκύλου .

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην σχολή σκύλων του ΕΚΕΣ Λ.Αλίμου 19 με την υποστήριξη της PROPLAN.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι Πέμπτη 12/ 4 στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά μετά την Τρίτη του Πάσχα 11-18μμ στο 2109844772

Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του alimosonline.gr - Οποιαδήποτε αναπαραγωγή περιεχομένου απαιτεί την έγγραφη συγκατάθεση του συντάκτη. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο info@alimosonline.gr